Sa samo 16 godina izazvala je pravi skandal u Francuskoj

MESEČNO ZARADI 20.000 EVRA OD NAJSTARIJEG ZANATA NA SVETU: Skandal je njeno drugo ime, niko joj ne može stati na put!

Zbog nje su propale profesionalne sportske karijere, zemlja je brujala mesecima, a ona je imala samo 16 godina

Muzika
09:41h Autor:
MESEČNO ZARADI 20.000 EVRA OD NAJSTARIJEG ZANATA NA SVETU: Skandal je njeno drugo ime, niko joj ne može stati na put!
Foto: Profimedia

Ime Zahije Dehar dobro je poznato u Francuskoj, ali i širom sveta nakon skandala iz 2010. godine, kada se fudbaler Karim Benzem zajedno sa Frankom Riberijem našao u centru skandala sa tada maloletnom prostitutkom Zahijom Dehar.

Zahija je tada za veče s igračima dobila 700 evra, a onda dobila poziv na sud, na kojem je utvđeno da "fudbaleri nisu mogli da znaju koliko ima godina". Pariski sud je januara 2014. godine odbacio tužbu protiv francuskih fudbalera Karima Benzeme i Franka Riberija koja ih je teretila za zavođenje maloletnice Zahije Dehar 2010. godine.

Zahia Dehar
foto: Profimedia

Ova devojka je u vreme velikog skandala radila kao prostitutka, a zbog toga su umalo fudbaleri završili iza rešetaka. Uz sve to je bila i maloletna!

Od tog trenutka je njena karijera "eksplodirala", pa je bila na naslovnim stranama mnogih svetskih novina, a finansijeri sa svih strana su joj nudili novac da izgradi karijeru kakvu želi. Zbog njenog stava i stalnih intervjua je u Francuskoj dobila nadimak "Skandalozna".

1 / 3 Foto: Profimedia

Sa 16 godina postaje prostitutka, a pričalo se da mesečno zarađuje 20.000 evra od najstarijeg zanata na svetu.

Njen otac i dalje živi u Alžiru i odrekao se je nakon što su isplivale optužbe i seks skandal. U Francuskoj su inače seksualni odnosi dozvoljeni od 15. godine, ali zakon kaže i da prostitutka ne sme biti mlađa od 18 godina. Zbog nje je Benzema završio sa igranjem sa reprezentaciju neposredno pre Svetskog prvenstva 2010. godine.

Ona je danas glumica sa čuvebim ulogama u filmovima "Laka žena" i "Žozefin, trudna i predivna", a u međuvremenu je ogroman medijski publicitet iskoristila i postala dizajner donjeg veša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs