ASTRO PROGNOZA

OVAKO SE SVETE ZNAKOVI ZODIJAKA: Bes Bikova ćete pamtiti dugo, Ovnovi udaraju nisko, Vage kažnjavaju tišinom!

Evo kako reaguju znakovi zodijaka kada ih povredite

Zanimljivosti
Autor:
OVAKO SE SVETE ZNAKOVI ZODIJAKA: Bes Bikova ćete pamtiti dugo, Ovnovi udaraju nisko, Vage kažnjavaju tišinom!
Foto: Shuterstock

Ako povredite Škorpiju, najbolje bi bilo da spakujete stvari i promenite kontinent. Evo kako ostali znakovi reaguju kada ih neko povredi:

Ovan

Ranjeni Ovan je možda najopasnija osoba sa kojom možete da se suočite. Njime vlada Mars, pa predstavnici ovog znaka neće čekati, već će odmah odgovoriti na uvredu, a njegova sposobnost da “ubije” rečima na kraju će vas izludeti. Ovan brzo prelazi sa reči na dela – sposoban je da uništava okolinu, čak i da odari onog ko ga je povredio. Ipak, Ovan nikada ne pravi osvetnički plan, već reaguje impulsivno, ali se isto tako brzo i smiri.

Bik

BBikovi ne zaboravljaju, a naročito ono što ih je povredilo, razočaralo ili razbesnilo. U sebi gore, ali se trude da sakriju od sveta koliko su u stanju da izgube kontrolu. Instant osveta nije njihov stil – oni vrebaju i čekaju da protivnik dođe u ranjivu poziciju. Osoba kojoj su morali da se osvete nikada više neće zadobiti njihovo poverenje i zauvek će ostati na “crnoj listi” Bika.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak je nepredvidim toliko da zna da iznenadi čak i sam sebe. Ako ste povredili njih ili nekog njima dragog, Blizanci su u stanju da pažljivo isplaniraju najsuroviji osvetnički plan, sličan scenarijima iz filmova. Ali, dok dođe trenutak osvete, najčešće promene mišljenje. Nastaviće dalje sa životom, odljutiće se ili će vas jednostavno precrtati iz svog života. Sa druge strane, u stanju su da proglase surovi rat sa komšijom za najveću banalnost na svetu.

Rak

Oni konstantno planiraju neku osvetu ili makar razmišljaju o njoj. Okidač može biti bilo šta, jer u glavi stalno crtaju slike kako su navodno bili uvređeni od strane određenih ljudi. U tim trenucima Rakovi jedva uspevaju da sačuvaju zdrav razum. Iako važe za ljude sa velikim i nežnim srcem, osveta Raka ume da bude prilično surova.

Lav

Predstavnici ovog znaku su na prvom mestu plemeniti i izuzetno ponosni, baš zbog ovih osobina vrlo lako se razočaraju u ljude. I najmanja uvreda dugo će ostati u njihovom umu i srcu. Zbog njih “protivnik” noćima neće spavati, i neće uspeti da se “izvuče” sa običnim izvinjenjem. Svetiće se na sve moguće načine – rečima, delima, prljavim trikovima, bilo kako, samo da se oslobode svog besa. Oni koji su ih duboko povredili mogu slobodno da zaborave Lava.

Device

One se neće svetiti poput drugih znakova. Kada osećaju bol, igraju na kartu emocija. Njihov glavni cilj jeste da se onaj koji ih je povredio oseća bedno, da plače, da ga bude sramota. Osveta Device je tiha i drugima neprimetna, ali oni kojima se svete i te kako je osećaju.

Vaga

Njihova karmička dužnost je pronalaženje pravde. Sa druge strane, obožavaju dramu i preuveličavaju svaku sitnicu dok ne povedu pravi rat. Omiljena taktika im je totalno, hladno ignorisanje, i takvo ponašanje može da traje godinama. Sa druge strane, u stanju su da na lice navuku potpuno nevin izraz i da kažu kako ne znaju o čemu se radi ako ih pitate zašto se tako ponašaju. Ipak, ako njihov “prestupnik” pokaže dovoljno upornosti i dovoljno laska, Vaga mu pruža priliku da ispravi krivicu, ali istovremeno žudi za istinskim pokajanjem.

Škorpija

Ako ste povredili Škorpiju, bolje vam je da promenite posao, mesto stanovanja, a najbolje kontinent. Škorpije su šampioni osvete, ne umeju da praštaju, a njihova osveta je surova i dobro isplanirana. Najgore od svega je to što nema kraj – svetiće se kad god sretnu osobu koja ih je povredila.

Strelac

Predstavnicima ovog znaka lakše je da žive bez osvete i bez okretanja nazad. Strelac ne mrzi, radije sažaljeva. Ipak, njihov neprijatelj morat će mnogo da se potrudi da ih ponovo pridobije. Ako ipak nastavi sa starim ponašanjem, probudiće osvetničku prirodu Strelca koji tada udara brzo i veoma bolno.

Jarac

Ako se odluče na osvetu, sprovešće je prema svim pravilima, polako, metodično, uz minimum emocija. Kako vreme delovanja dolazi, osećaj mržnje polako opada, a u Jarcu ostaje gorčina i osećaj otuđenosti. Tada se pretvaraju u močne neprijatelje, potpuno sigurne u ono što rade – krivi ste i sada ćete platiti. Osvetu sprovode smireno, praktično graciozno i izdižu se iznad situacije. Opraštaju izuzetno teško.

Vodolija

Umesto da se sveti, Vodolija se emocionalno udaljava od konfliktnih situacija. One problem udaljavaju od sebe kako ne bi uticao na ostale aspekte njenog života. I to rade odlično. Rijetko se odlučuju na osvetu, a ako to učine, ponašaju se kao djeca.

Ribe

Iako je to teško zamislivo, nežne Ribe mogu lako da se pretvore u pirane ako su toliko povrijeđene da se na kraju odluče na osvetu. Njihovo razočaranje može biti toliko jako da u glavi počinju da smišljaju potpuno sulude scenarije, zamišljajući potpuni kolaps neprijatelja. Njihova taktika je da omalovažavaju i ismijavaju one koji su ih povredili. Njihova osveta nije logična, ali u osnovi je emocionalna.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs