ZGODNA ŽENA SE POKAJALA?

Danas ne bih snimila Zgodnu ženu: Džulija Roberts iznenadila izjavom o filmu koji ju je proslavio!

Ne mislim da bih danas mogla da snimim taj film", izjavila je glumica koja se u već spomenutom filmu zaljubljuje u klijenta, bogatog biznismena Edvarda Luisa kojeg igra Ričard Gir.

Filmovi
20:28h Autor:
Danas ne bih snimila Zgodnu ženu: Džulija Roberts iznenadila izjavom o filmu koji ju je proslavio!
Foto: Profimedia

Džulija Roberts, koju je proslavila uloga prostitutke Vivijan Vard u filmu "Zgodna žena" u razgovoru za Gardijan otkrila je kako smatra da danas taj film ne bi postigao ni približnu slavu kakvu je postigao 1990. godine kada je prikazan.

"Mislim da današnja politička i kulturna klima ne bi to odobrila. Ne mislim da bih danas mogla da snimim taj film", izjavila je glumica koja se u već spomenutom filmu zaljubljuje u klijenta, bogatog biznismena Edvarda Luisa kojeg igra Ričard Gir.

Čak osam glumica bilo je na audiciji za ulogu Vivijen Vard, ali danas gotovo niko ne može zamisliti "Zgodnu ženu" bez Džulije Roberts u glavnoj ulozi.

Ovo sigurno niste znali: Ovako se Džulija Roberts pripremala za ulogu Zgodne žene! (VIDEO)

foto: Profimedia

Takođe, Robertsova je otkrila kako je skoro odbila ulogu u njenoj drugoj najpoznatijoj romantičnoj komediji "Notting Hill".

"Nisam htela da glumim Anu Skot. Kad sam prvi put pročitala scenario mislila sam da je užasan. Ko želi biti poznata filmska zvezda koja se zaljubljuje u vlasnika knjižare", rekla je Robertsova.

Film je osvojio nekoliko nagrada, i popeo se visoko na listi najlepših romantičnih priča baš kao i "Zgodna žena".

"Ipak, danas na film gledam kao na ‘mali dragulj'", odala je glumica. Dve godine kasnije, na snimanju filma "Meksikanac" iz 2001. godine, Robertsova je upoznala sadašnjeg supruga snimatelja Danijela Modera. Početak njihove veze pamti se kao jedan od najvećih skandala u Holivudu.

Naime, Džulija je bila je u ozbiljnoj vezi sa kolegom i glumcem Bendžaminom Bretom, a iza sebe je već imala propali brak sa muzičarem Lajlom Lovetom, a ni Moder nije bio slobodan. On je od 1997. godine bio u braku sa Verom Stajmberg, od koje se razveo 2002. godine.

"Istog trenutka sam se zaljubila u njega, to je za mene bilo to. Želela sam biti samo sa njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o Deniju, a znala sam da ću biti u velikim problemima ako se ta moja osećanja nastave", rekla je Robertsova.

Afera glumice i snimatelja trajala je nešto više od godinu dana, sve dok Džulija nije otputovala u Montreal gde je Bret snimao film i tamo prekinula vezu sa njim. Priznala mu je da je već neko vreme zaljubljena u drugog, a samo dva meseca kasnije, i Moder se odselio od supruge.

U julu 2002, Robertsova i Deni su se venčali u privatnoj kapelici na njenom ranču u Novom Meksiku. U braku su dobili troje dece, starije blizance Hejzel i Fineusa (14) i mlađeg sina Henrija (11).

Vrhunac elegancije i jednostavnosti: Džulija Roberts na dodeli Oskara raspametila u ovom izdanju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs