čvrsta ljubav

Ljubavna priča Džulije Roberts: 17 godina braka i isto toliko godina ljubavi, sreće i strasti! (FOTO)

Njihova je ljubav planula na setu, a slučajan susret od prve je sekunde bio fatalan. "Kad sam ga prvi put videla osetila sam 'podrhtavanje tla', objasnila je Robertsova. 

Ljubav i zavođenje
18:38h Autor:
Foto: Profimedia

Iako su mediji i svet tokom gotovo 17 godina dugog braka često pokušavali da ih rastave navodnim aferama i nesuglasicama, malo ko zapravo zna koliko je čvrsta ljubav između popularne američke glumice, 51-godišnje Džulije Roberts i supruga, godinu mlađeg snimatelja Denija Modera.

 

Njihova je ljubav planula na setu, a slučajan susret od prve je sekunde bio fatalan. "Kad sam ga prvi put videla osetila sam 'podrhtavanje tla'. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu', opisala je jednom davno popularna ‘zgodna žena’ prvi susret sa sadašnjim suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts Fan Account💗 (@juliarobertsdailyx) on

Ljubav je među njima uvek bila jaka i strastvena, a glumica je često isticala da su se njih dvoje momentalno povezali srcem, da je on definitivno ljubav njenog života i da jedino sa njim sve ima smisla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts Fan Account💗 (@juliarobertsdailyx) on

Potom su počeli da planiraju porodicu. Čak i kad već duže vreme glumica nije uspevala da ostane u drugom stanju, počeli su da razmišljaju o usvajanju deteta, ali su ih baš tada iznenadili danas 14-godišnji blizanci Hejzel i Fineus, a potom i tri godine mlađi Henri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts Fan Account💗 (@juliarobertsdailyx) on

Iako oboje najviše uživaju u tipičnim porodičnim danima kada su svi zajedno, ipak svake godine ‘pobegnu’ negde, samo njih dvoje. Tako su i ove godine, baš ovih dana, pobegli u svoju oazu mira na Havajima, vilu koju već duže vreme poseduju, i gde već po običaju pune baterije i uživaju jedno u drugom! 

 

Džulija Roberts: Evo zašto su 50-e najbolje godine života! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...