svi na okupu

Dženifer Lopez i njeni najvažniji muškarci na jednoj fotogafiji: Reklo bi se da je srećna žena! (FOTO)

Naime, Džej Lo je pre par dana, povodom Dana očeva, uputila slične poruke ljubavi dvojici bitnih muškaraca u njenom životu: bivšem suprugu i sadašnjem vereniku

Vip roditelji
Autor:
Dženifer Lopez i njeni najvažniji muškarci na jednoj fotogafiji: Reklo bi se da je srećna žena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Popularna latino diva Dženifer Lopez ne prestaje da iznenađuje svet, a ovog puta u igri nije u pitanju moda, već njen bogat, aktivan i skladan porodični život u pomalo neobičnoj zajednici.

Naime, Džej Lo je pre par dana, povodom Dana očeva, uputila slične poruke ljubavi dvojici bitnih muškaraca u njenom životu: svom bivšem suprugu, 50-godišnjem muzičaru Marku Entoniju, i ocu njenih 11-godišnjih blizanaca Eme i Maksimilijana, sa kojim je bila u braku od 2004. do 2014. godine, i svom sadašnjem vereniku, bivšem igraču bejzbola Aleksu Rodrigesu.

U prvom je, s nekoliko fotografija, a na kojima je evidentno da se bivši i sadašnji savršeno slažu, poruku ljubavi posvetila bivšem suprugu: "Srećan dan očeva Flaco (to na španskom znači "Mršavi")! Em i Maks te vole jakooo! Hvala ti za ova dva predivna kokosa!!!", napisala je Džej Lo pravom ocu svoje dece kome je pridružila nekoliko porodičnih kadrova, a da bi potom objavila i post posvećen vereniku, i ocu 11-godišnje Ele i 14-godišnje Nataše, koje je dobio u braku sa Sintijom Skurtis, a sa kojima se njena djeca, znaju to već svi, odlično slažu.

Žestoka izjava Dženifer Lopez: Ne petljajte se sa ovakvim muškarcima! (FOTO)

foto: Printscreen/ Instagram/ jlo

I baš kao što se njihovih četvoro dece odlično slažu, aktuelni verenik mnogo je puta već pokazao da nije odličan otac samo svojoj, već i njenoj deci i da se s njima i te kako slaže, baš kao da im je i sam otac. I upravo je jednim takvim nežnim kadrom između Aleksa i svoje ćerke Eme, pokazala u postu i njime biranim rečima za Dan očeva počastila i svog verenika.

"Koliko smo srećni što imamo tebe u našim životima … ne samo da nas svakodnevno zasmejavaš, već što nam svojoj nežnom brigom pomažeš da nadmašimo sami sebe. Uvek si tako dosledan i ne mogu ti ni reći koliko značiš Maksu i Emi. Videvši te kakav si otac svojoj Taši i Eli meni je nešto najlepše u životu, i one su toliko srećne što si im baš ti tata. Svi vas jako volimo. Srećan Dan očeva", napisala je Džej Lo u nežnoj objavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs