Veliki intervju

Džulija Roberts: Evo zašto su 50-e najbolje godine života! (FOTO)

Ono što je brine je činjenica da je mladima danas mnogo teže odrastati u dobu opsednutim izgledom i društvenim mrežama

Star look
Autor:
Džulija Roberts: Evo zašto su 50-e najbolje godine života! (FOTO)
Foto: Profimedia

Omiljena američka glumica osvanula je na ovomesečnom izdanju prestižnog magazina Harper's Bazaar čija je tema "usudi se". Džulija Roberts je pokušala da savlada strah od visina, razgovarala o starenju, ostvarenju snova, majčinstvu i odnosu sa suprugom Danijelom Moderom.

"Stravično se bojim visina. Zanimljivo je da se i moj otac bojao visine. Međutim na ovom snimanju su pazili da budem na nivou gde još uvek mogu da se smeškam i izgledam lepo", započinje Džulija Roberts svoj veliki intervju za Harper's Bazaarovo izdanje za novembar 2018. U ulozi novinara ovoga puta se našla velika Opra Vinfri koja je Džuliju ispitala sve pikanterije iz privatnog života.

Dotakle su se tada i teme snova i ostvarenja istih. Džulija je rekla kako trenutno živi svoje najlepše godine i kako je većinu snova već ostvarila, a osvrnula se i na ružan period života i to kako su tabloidi često pisali neistine o njoj i njenom braku s Danijelom Moderom.

Džulija Roberts objavila fotku kakva se retko viđa: Vreme je za porodicu! (FOTO)

"Takve stvari zaista znaju da pogode čoveka, koliko god mislili da smo jaki, to uvek utiče na nas. Toliko sam ponosna na svoj brak i zato me najviše bole takve priče. U maju smo proslavili 16. godišnjicu braka i jako smo srećni što smo pronašli jedno drugo", rekla je Džulija, a gospođu Vinfri je zanimalo kako uspeva da objasni svojoj deci šta se zbiva u medijima i da to nema veze s realnošću.

"Zapravo većinu toga oni ne dožive, ali izuzetno je čudno kada se zateknemo u porodičnoj kupovini, a oko nas su novine s našim fotografijama i lažnim naslovima. Tada je zaista neprijatno i osećamo se posramljeno", objasnila je lepa glumica koja se zatim raspričala o majčinskoj ulozi. Rekla je kako njena deca uopšte nemaju percepciju da im je mama slavna osoba.

"Mislim da nikada neće ni imati tu percepciju. Bila je jedna situacija u kojoj su shvatili da sam poznata glumica i jako su se iznenadili. Onda su me upitali- Jesi li poznatija od Tejlor Svift?", našalila se Roberts i dodala da se veseli razdoblju u kom će moći da sa svojim naslednicima pogleda neke od svojih filmova.

Duge noge, zarazan osmeh i bujna kosa: Džulija Roberts (50) nikad nije bolje izgledala! (FOTO)

No, ono što je brine je činjenica da je mladima danas mnogo teže odrastati u dobu opsednutim izgledom i društvenim mrežama. Osvrnula se i na to kako ženama danas nije ni malo lako uz sve uloge i zadatke koje treba obaviti i zato poručila: "Kao žena, osećam da smatramo da je sve naša dužnost i odgovornost. Nema ništa loše u tome da supruga ili decu zamolimo za pomoć i da kažemo "Ne mogu sve sama."

Poznata kao veliki optimista, Roberts je objasnila šta treba da učimo buduće naraštaje. "Ako odgajate mlade ljude u ovom vremenu i ako žudite za promenama u svetu i želite bolje svima, morate to preneti na decu i izgledati kao da zaista verujete u to da će biti bolje."

Osim toga, holivudska ikona koja je čak pet puta proglašena najlepšom ženom na svetu, rekla je zašto su 50-e najbolje godine života.

Zašto je Džulija Roberts neprikosnovena modna ikona: Celog života prati samo jedno pravilo! (FOTO)

"Suprug me upitao kako želim da provedem 50. rođendan i poželela sam odlazak na petodnevno putovanje samo s njim, bez dece. Već nakon par sati shvatila sam da je jako čudno što nismo s njima. Na povratku kući stali smo u maleni grad u kom sam htela da obavim šoping, prvo smo ušli u prodavnicu surferskih dasaka. Dok sam ja razgledala ostale stvari, Deni se pojavio s ogromnom daskom. Ostala sam iznenađena njenom veličinom i nisam shvatila šta planira s njom, a onda ju je u jednom trenutku pomakao i iza nje su izvirila naša deca. Bila sam oduševljena što je uspeo da me iznenadi i što su u tome učestvovali svi ljudi koje volim. U tome je poenta starenja, da se okružite ljudima koje volite i da im svakodnevno date najbolje od sebe."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs