Neverovatno

Svi je znaju po osmehu, ali njen život je čista tuga: Ovo je prava istina o braku Džulije Roberts i Denija Modera!

Da li ste znali da je njegova porodica čak optuživala glumicu za smrt njegove majke?!

Ljubav i zavođenje
11:29h Autor:
Svi je znaju po osmehu, ali njen život je čista tuga: Ovo je prava istina o braku Džulije Roberts i Denija Modera!
Foto: Profimedia

I dok su neke holivudske glumice najpoznatije po svom savršenom telu i izgledu, ono po čemu je prepoznatljiva Džulija Roberts jeste njen širok osmeh.

Iako se tako možda i ne bi činilo, slavna 50-godišnja glumica u privatnom, ljubavnom životu nikada nije imala previše sreće, a silno se nadala da će se sve to promeniti nakon što je upoznala kamermana Denija Modera - čoveka svojih snova, kako ga je uvek opisivala.

Ne propustite - Životna priča Džulije Roberts! Iza najlepšeg osmeha krije se velika tuga: Kao mlada izgubila roditelje, sestra izvršila samoubistvo! (FOTO)

Već od početka njihove veze ništa im nije išlo u korist, a ne ide ni danas nakon 16 godina braka, kada se svako malo u medijima pojave informacije o trzavicama i navodima da je samo pitanje dana kada će se razvesti.

Kako je sve počelo?

Nakon godina razočaranja, propalih ljubavnih veza, pa čak i propalog braka s pevačem Lajlom Lovetom, s kojim je izdržala tek dve godine, tada 36-godišnja Džulija upoznala je godinu dana mlađeg Modera na snimanju filma Mexican 2000. godine.

On je tada bio u braku sa šminkerkom Verom Stejmberg, a ona je već odavno bila u vezi s kolegom Benjaminom Bratom. Iako je imao tek ulogu pomoćnika kamermana, Deni Moder očarao je glumicu, toliko da je i sama jednom opisala njihov susret rečima:

"Momentalno sam se zaljubila u njega. Želela sam da budem s njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću biti u problemu", priznala je glumica.

Godinama se kajala, sahranila svu braću i sestre, veliku tajnu odnela u grob: Teška životna priča Arete Frenklin!

foto: Profimedia

I zaista je bila u problemu, iako je njegov brak s Verom odavno bio okončan i postojao je samo na papiru.

"On kaže da je njegov brak gotov, a ja jednostavno moram da mu verujem", poverila se Džulija nakon jedne od zajedničkih večera bliskoj osobi. Ne mogavši da sakriju emocije, Roberts i Moder započeli su ljubavnu vezu, a s time nikako nije mogla da se složi njegova porodica, koja je prozvala upravo slavnu glumicu kao glavnog krivca za propast njegovog braka.

Uz sve to, pojedini članovi porodice stali su na stranu prevarene supruge i na taj način dokazali da nikada neće prihvatiti Džuliju kao članicu svoje porodice.

Dodatno se sve zakomplikovalo jer je i Džulija još uvek bila u vezi, a onda je u junu 2011. godine odletela u Montreal, gde je Benjamin Brat snimao film, i odlučila da raskine. Prema izjavama očevidaca, Džulija mu je kroz suze rekla da se zaljubila u nekog drugog. Dva meseca kasnije Moder se odselio iz kuće u kojoj je živio s Verom i odselio u stan svoje sestre Džul.

Iako su Džulija i Moder napokon mogli javno da priznaju svoju vezu, jedina osoba iz Moderove porodice koja ju je prihvatila i pružila priliku glumici bila je njegova majka Pati. Njeno gledište je bilo da je život prekratak da bi ona nekome sudila. Da je život zaista prekratak, pokazalo se ubrzo - samo nekoliko dana pre nego što je javnost saznala i zvanično za njihovu vezu, Pati Moder je preminula u 59. godini života od srčanog udara.

Voleli su se jako i svađali su se jako: Tragičan kraj jedne od najvećih ljubavnih priča 20. veka! (FOTO)

foto: Profimedia

To je dalo dodatan motiv pojedinim članovima porodice da za njenu smrt optuže Džuliju Roberts, smatrajući da je cela afera uzrokovala to da Pati Moder stane srce. U julu iste godine par je s Moderovim ocem otišao na jedrenje na jezero Arouhed, isto ono u koje je nekoliko dana ranije prosipan pepeo njegove majke. Svojoj pokojnoj supruzi u čast Moderov otac odlučio je da pruži šansu Džuliji i primiti je u porodicu.

Nedugo nakon toga Džulija je imala i bliski susret s Denijevom sestrom Džul, kojoj je napokon otkrila sve što se događalo - rekla je da su njena osećanja za Denija stvarni, ali i da joj je on sam rekao kako je njegov brak bio gotov mnogo pre nego što su oni započeli vezu. U suzama je rekla kako joj nikada nije bila namera da povrediti bilo koga od njih.

Dva meseca kasnije razvod je konačno govtov i sreći Džulije Roberts i Denija Modera više ništa nije moglo da stane na put. Svoju ljubav krunisali su brakom 4. jula 2002. godine u privatnoj kapelici na njenom ranču u Novom Meksiku, pred tek pedesetak zvanica, među kojima su bili i Brus Vilis i Džordž Kluni.

Navodno su, prema holivudskim pričama, prve krize u braku počele već nekoliko meseci nakon venčanja, jer Deni Moder nije nikada mogao da se pomiri s tim da ima toliko slavnu suprugu i da će uvek biti u njenoj senci. Sve se zakomplikovalo kada je Moderov otac odlučio da se ponovo oženi, a Džulija je odbila da ode na venčanje zbog neslaganja s porodicom.

I dok su je njegove sestre Džejn i Debi ignorisale, Džul se s njom sukobila. Priča se kako je upravo Džul mnogo toga otkrila medijima i iskoristila priliku.

"Svuda gde se Džulija pojavi nastane cirkus, a ona uživa u tome. Dosta mi je toga. Neko treba da joj pokaže gde joj je mesto, a mislim da ću to biti ja", navodno je rekla Džul.

Skandalozne veze sa ženama, veliki gubitak i teški kompleksi: Životna priča tajanstvene Grete Garbo! (FOTO)

foto: Profimedia

Uz probleme s porodicom, Džulija nikako nije mogla da se pomiri s tim da je njen suprug još uvek u redovnom kontaktu s bivšom suprugom Verom. Nadala se kako će rođenje deteta promeniti nešto jer Moder u bivšem braku nije imao dece. Ali, ni to nije bilo lagano zbog problema sa začećem.

Kada su već svi pomislili da će par usvojiti decu, Džulija je ostala trudna s blizancima Fineusom i Hazel, a dve godine kasnije rodio se i Henri. Kada je pre godinu dana dala intervju za britanski Harpers Bazaar, holivudska glumica opisala je sebe sledećim rečima:

"Pre nego što sam upoznala Denija, sama sam sebi bila dovoljna. Bila sam razmaženo biće koje je samo jurilo unaokolo i snimalo filmove. Sve se promenilo kada sam ga upoznala. Kada pomislim na to šta moj život čini životom i zbog koga ili čega on ima smisao, znam da je to zbog njega. Danas sam takva kakva jesam jer imam njega u svom životu".

Svakih nekoliko meseci odnos između njih se zaoštrava, a sama Džulija navodno je i naredila svom suprugu da kada snima filmove po svetu mora da se javlja najmanje tri puta dnevno i razgovarati videopozivom s porodicom pre spavanja. Kada je prošlog leta Deni Moder u Srbiji i Hrvatskoj snimao svoj poslednji film Ibiza, Džulija je odlučila da ga iznenadi, pa je stigla s njihovo troje dece.

Hoće li, i koliko još, njihov brak opstati, naročito jer žive i rade u Holivudu, nije poznato, ali Džulija i dalje veruje da je on onaj pravi.

"Verujem da su dve osobe povezane srcem, stoga nema veze gde se nalaziš, ko si niti šta radiš - ne postoje prepreke ako je ljudima suđeno da budu zajedno", smatra glumica.

Sudbinski astro par: Ova dva znaka moraju da budu zajedno - kad tad!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs