"KADA IMATE MENTALNU BOLEST OVOG STEPENA, NEOPHODNO JE LEČENJE": Psihijatar siguran da je BRITNI SPIRS pred pucanjem

Psihičko stanje pevačice Britni Spirs, zabrinjava mnoge fanove nakon njenih objava na Instagramu koje šokiraju.

Celebrities
10:45h Autor:
"KADA IMATE MENTALNU BOLEST OVOG STEPENA, NEOPHODNO JE LEČENJE": Psihijatar siguran da je BRITNI SPIRS pred pucanjem
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Dve i po godine nakon što je ozloglašeno starateljstvo nad Britni Spirs okončano, poznati holivudski psihijatar misli da treba da se vrati u novi.

Dr Čarls Sofi pojavio se na "TMZ Live" emisiju u ponedeljak, usred izveštaja da je pevačica (42) "potpuno nefunkcionalna" i da je u ozbiljnoj opasnosti da ostane bez finansijskih sredstava.

Čarls je otkrio da ga uopšte nije šokiralo što je video vesti o Spirs, i da misli da ona mora ponovo da ima starateljstvo, nakon što je izbrisala svoj Instagram i ponovo ga aktivirala u roku od jednog dana.

Britni Spirs
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

"Ne, to me uopšte ne iznenađuje jer je starateljstvo bilo tu s razlogom, i kao što ste rekli, možda nije bilo sa pravom osobom, stvarni proces mora da bude na mestu", rekao je psihijatar dr Čarls Sofi .

"Kada imate mentalnu bolest ovog stepena, potrebna vam je takva struktura, nadzor, i što je najvažnije, da uzimate lekove", istakao je doktor.

Spirsovoj je dodeljeno starateljstvo 1. februara 2008. godine, a sudija Reva Gec je postavila njenog oca, Džejmsa "Džejmija" Spirsa, i advokata Endrua M. Valeta, za staratelje.

To se dogodilo kada je odbila da se odrekne starateljstva nad svojim sinovima sa bivšim suprugom Kevinom Federlajnu i bila je smeštena na psihijatrijskom odeljenju u medicinskom centru Ronald Reagan.

Britni Spirs
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Nastavila je da radi i izdaje albume tokom svog vremena tokom starateljstva, iako je ponovo ušla na psihijatrijsko odeljenje 2019. zbog stresa od skoro fatalne rupture debelog creva njenog oca Džejmija.

Pojavili su se izveštaji 2019. da je Spirs držana protiv njene volje tokom starateljstva, koji je navodno trebao da se završi 2009. godine, što je ustupilo mesto pokretu "Oslobodite Britni"(eng.FreeBritney) i starateljstvu koje se završilo u novembru 2021.godine.

Ti izveštaji iz 2019. takođe su tvrdili da Britni nije uzimala lekove, a Brofi sada tvrdi da veruje da je ova najnovija situacija sa Spirsom zato što ona ne uzima lekove.

Britni Spirs
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

"Pa, zbog ponašanja, maničnog trošenja novca, nepromišljenosti, uništavanja ljudi oko sebe, niko ne može da se oseća bezbedno oko nje, niko ne može da je kontroliše, ona je van kontrole, na mnogo nivoa“, rekao je Brofi.

Najnoviji izveštaj "TMZ-a" u ponedeljak tvrdi da je Britni u "ozbiljnoj opasnosti" i psihički i finansijski, tvrdeći da nema nadzor i da ima "šokantne" promene raspoloženja.

Navodno je potrošila više od milion dolara na svako od svojih brojnih raskošnih putovanja, a jedan izvor je rekao da je blizu bankrota.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs