neodoljiva!

MILENA IVANOVIĆ POPOVIĆ TOTALO JE PROMENILA IZGLED: Nikad seksepilnija, a zakopčana do grla, BLISTA U USKOJ HALJINI

Sve je izenadila odabirom uske crne haljine koja se potpuno zatvorena.

Celebrities
22:56h Autor:
MILENA IVANOVIĆ POPOVIĆ TOTALO JE PROMENILA IZGLED: Nikad seksepilnija, a zakopčana do grla, BLISTA U USKOJ HALJINI
Milena Popović nikad seksepilnija u haljini zakopčanoj do grla, Foto: Printscreen Instagram / milena_bogdan

Kada se spomene Milena Ivanović Popović prvo što pomislimo je činjenica da se radi o jednoj neustrašivoj ženi prelepog izgleda. Nevenčana supruga ubijenog političara s Kosova i Metohije Olivera Ivanovića i sadašnja partnerka Igora Juriće svakim stajlingomdoslovno zapali društvene mreže.

Ova istoričarka umetnosti uglavnom u prvi plan ističe bujno porsje, a gde god da se pojvi uvek je besprekorno stilizovana. U njenon načinu oblačenja preovladavaju sakoi, ali neretko iskoči iz svog šablona, te dodadno oduševi pratioce na Instagramu.

Ovoga puta, Milena se odlučila za potpunoo netipičan stajling, kada je je njen modni ukus u pitanju. Naime, obukla je crnu haljinicu u kojoj se njen dekolte nije čak ni nazirao. Međutim, komentari na račun ove odevne kombinacije su da nikad seksepilnije nije izgledala, iako je zakopčana do grla! Ceo autfit je upotpunila upadljivom bisrrnom ogrlicom, dok je kosu podigla u neobaveznu punđu.

1 / 10 Foto: Printscreen Instagram / milena_bogdan

Ova borbena dama, koja ne da na sebe i živi život po svojim pravilima, pre angažmana u ministarstvu je radila kao asistent na Akademiji umetnosti u Kosovskoj Mitrovici. Međutim, imenovana je na današnjoj sednici Vlade Srbije za državnu sekretarku u Ministarstvu turizma i omladine na čijem je čelu Husein Memić, visoki funkcioner partije Rasima Ljajića. Pre ovog angažmana, radila je u kancelariji premijerke Ane Brnabić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs