MARIJANA MATEUS U HALJINI ZA PLAŽU KOJA JE HIT LETA: Modna dizajnerka NEVIĐENO UŽUVA na luksuzoj jahti i MAMI UZDAHE

Haljina Marijane Mateus koja svaka devojka treba imati za plažu je dobar izbor za dame koje žele da budu najprivlačnije na moru, poput ove dizajnerke.

Moda
13:34h Autor:
MARIJANA MATEUS U HALJINI ZA PLAŽU KOJA JE HIT LETA: Modna dizajnerka NEVIĐENO UŽUVA na luksuzoj jahti i MAMI UZDAHE
Haljina Marijane Mateus koja svaka devojka treba imati za plažu, Foto: Pritnscreen Instagram / marijanamateus

Modna kreatorka Marijana Mateus, posle predstavljanja nove kolekcije svog brenda "Andaj" i velikog poslovnog uspeha u Londonu, odlučila je da odmoru u luksuznom letovalištu Sen Trope, jednoj od omiljenih destinacija svetskog džetseta.

Marijana Mateus
foto: Pritnscreen Instagram / marijanamateus

Naime, sa prijateljima uživa na skupoceno plovilu, te maksimalno uživa u suncu i kupanju, a sve ostavlja bez daha svojim fenomenalnim izgledom i to u šestoj deceniji!

Blistala je u crnoj rupičastoj haljini, dok je zavodljivo pozirana na jahti, a njen prepoznatljivi široki osmeh nije skidala sa lica. Nakon što je objavila slike na Instagramu, kompimentu se krenuli poput lavine.

Marijana Mateus
foto: Pritnscreen Instagram / marijanamateus

"Ova haljinica preko kupaceg je super!", "Sve ti boje lepo stoje", Prelepa si, oženio bih te", "Jedinstvena lepota", "bomba" "koliko si ti ženo lepa i zgodna, da li si svesna?!", "najseksepilnija žena svih vremena", samo su neki od komentara.

1 / 7 Foto: printscreen/instagram/marijanamateus

Inače, crna haljina koju je i Marijana ponela je pravi letnji hit, sa njom je zagarantovana dominacija na plaži, te ukoliko se spremate za letovanje, idealan je izbor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs