POGLEDAJTE

LETUJU U MONDENSKIM LETOVALIŠTIMA, NOSE VISOKU MODU: Šta na odmoru nose najlepše evropske dame plave krvi

One znaju kako izgledati glamurozno na moru.

Moda
Autor:
LETUJU U MONDENSKIM LETOVALIŠTIMA, NOSE VISOKU MODU: Šta na odmoru nose najlepše evropske dame plave krvi
Foto: Profimedia

Mlade evropske plemkinje iz porodica „plave krvi“,uvek letuju na prestižnim, bajkovitim lokacijama, a o njihovom stilu prišu i naprestižniji modni magazini.

One sa svojim porodicama letuju u mondenskim letovalištima kao što su Sicilija, Sen Trope, Kapri ali uvek posete u toku leta i prestoncu mode - Pariz. Ono što im je svima zajedničko je neograničen budžer, pa tako u svom ormanu imaju gomilu nasleđenih rariteta kada su modni detalji u pitanju ali i nakit, a opet i dovoljno novca da prate nove modne trendove.

Ajmo da vidimo šta ovog leta nose najpoznatije dame plave krvi:

Kiti Spenser

Nećaka princeze Dajane Kiti Spenser izgledala je veoma elegantno dok je bila u Italiji na modnoj reviji Dolče i Gabana. Ona je blistala u nekoliko ekstravagantnih stajlinga.

Sa svojim mužem pozirala je u raskošnoj haljini sa vezenim detaljima.

Takođe je obukla crnu čipkastu maksi haljinu, koja ističe njen seksepil– posebno uz crveni karmin koji je bio pun pogodak.

Amelija Vindzor

Ova članica kraljevske porodice je 43. u redu za britanski presto. Ona je ovo leto provela u najromantičnijem gradu Evrope. Pozirala je ispred palate Tiljeri u Parizu koja se nalazi ispred Luvra.

Izgledala je opušteno u šarenoj haljini koju je uparila sa belim patikama. Sjajno, zar ne?

U Parizu je nosila i bajkovitu roze haljinu, dok je ispijala piće s pogledom na najpoznatiji muzej na svetu.

Talita fon Furstenberg

Princeza nemačke kraljevske porodice Furstenberg takođe je otišla na putovanje gde je uživala u izletima brodom uz zalazak sunca i ronjenju.

Ona voli da drži lokacije svog odmora u tajnosti. Prošle nedelje je na Instagramu objavila brojne fotografije u bikiniju.

Princeza na odmoru nosi dugu haljinu sa seksi izrezom.

Takođe, Talita uživa na brodu u savršenoj haljini za plažu, koja je prozirna i ima blagi štras.

Biatris Boromeo

Biatris Boromeo je italijanska novinarka aristokratskog porekla i supruga Pijera Kaziragija, koji je sin princeze Karoline od Monaka i unuk čuvene Grejs Keli .

Ona ovo leto provodi sa svojom porodicom u Sen Tropeu ali nije propustila reviju visoke mode brenda Kristijan Dior u Parizu pre nekoliko nedelja.

Biatris Boromeo
foto: Profimedia

Za šetnju gradom, ona uvek bira ležerne i udobne komade, a ovaj se zaista razlikuje od onih kombinacija koje dame na ovom položaju uglavnom nose. Biatris izgleda kao manekenka na odmoru, a mi joj aplaudiramo na savršenom sklopljenom autfitu.

Šarlot Kaziragi

Unuka pokojne princeze Grejs Keli je jedna od najlepših žena kraljevskih porodica, pa ne čudi što je pre dve godine postala i ambasador modne kuće Šanel. Iako je i pre toga bila verna njihovom dizajnu, sada se skoro ne može videti u nekoj haljini koja nema potpis upravo te modne kuće, pa je tako pre samo nekoliko dana uslikana sa svojim mužem kako silazi sa jahte na jugu Francuske u crnoj Šanel haljini sa šljokičastim detaljima i crnim sunčanim naočarima.

Šarlot Kaziragi
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs