barbi look

MODNI SUDAR 2 DAME KOJE IMAJU SAVRŠEN STIL: Obukle ISTU HALJINU koja je HIT LETA 2023, mišljenja o izgledu su PODELJENA

Sofija Milošević i Danijela Dimitrovska su jedne od najbolje obučenih dama na našoj javnoj sceni, a koja od njih pobeđuje u ovom modnom sudaru, šta mislite?

Moda
07:47h Autor:
MODNI SUDAR 2 DAME KOJE IMAJU SAVRŠEN STIL: Obukle ISTU HALJINU koja je HIT LETA 2023, mišljenja o izgledu su PODELJENA
Modni sudar Sofije Milošević i Danijele Dimitrovske, Foto: ATA Images

Izgleda da je i Sofiju Milošević i Danijelu Dimitrovsku uhvatila Barbi groznica! Otkako je izašao novi film o omiljenoj lutki koju je oživela Margo Robi, roze haljinice su postale pravi modni hit u celom svetu!

Brojne poznate dame viđamo u stajlinzima kojima odaju počast lepotici iz Malibua, od Eve Longorije, preko Antonele Rokuco, a ovom trendu nisu odolele ni 2 prelepe Srpkinje. Naime, i Sofija i Danijela slove za dame od stila, te ne čudi činjenica da su odabrale baš istu toaletu, samo za druge prilike.

Danijela Dimitrovska, Sofija Milošević
foto: ATA Images

Dimitrovska se pojavla večeras na premijeri filma "Barbie" i na fenomenalan način je dočara stil čuvene lutke. Reč je o roze mini-haljini na jedno rame koja se diskretno presijava. A po reakcijama prisutnih, reklo bi se da u njenom stajlingu nije bilo greške, jer joj je model stajao kao saliven!

Danijela Dimitrovska, Sofija Milošević
foto: ATA Images

Sa druge strane, ovu kreaciju je nosila i Sofija Milošević pre par nedelja na promociji albuma Sare Jovanović, a tada su se nizali komplimenit na račun njenog izgleda, posebno su korisnici društvenih mreža istakli da joj savršeno pristaje.

Kojoj bolje stoji po vašem mišljenju? Pišite nam u komentarima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs