OBUĆA KOJA NAS JE ZALUDELA OVOG LETA: Lako, udobno, a tako šik

Leto nudi bezbroj modnih mogućnosti, a uz ponudu trendi modela sandala, papuča i espadrila na koje smo naišli u našoj omiljenoj prodavnici cipela.

Moda
Autor:
OBUĆA KOJA NAS JE ZALUDELA OVOG LETA: Lako, udobno, a tako šik
Foto: Deichmann

U Deichmannu ćete ovog leta pronaći sve što vam je potrebno, a akcenat nove kolekcije je upravo na laganim materijalima, klasičnim siluetama i ženstvenosti.

Najkomfornije letno izdanje

Obuća, Dajhman
foto: Deichmann

Ravne sandale i papuče su neizostavan izbor za letnje dane. Ove godine, vodeći trendovi u ovoj kategoriji uključuju minimalistički dizajn i cvetne šare.

Prilikom izbora novog modela sandala, ključna reč je jednostavnost. Ravne sandale sa tankim kaiševima i čistim linijama su obavezne za sve ljubitelje mode. U Deichmannu možete pronaći razne minimalističke modele koji su savršeni za svaku priliku.

Leto na visokoj nozi

Obuća, Dajhman
foto: Deichmann

Za one letnje dane koji zahtevaju vaše najglamuroznije izdanje, izaberite efektne sandale sa potpeticom. Štikle sa štiklama, platforme, niske štikle - sve se nosi ovog leta i garantujemo da nećete moći lako da se odlučite između mnogih modela u asortimanu Deichmann.

Sandale sa blok potpeticom su udobne i stabilne, ali istovremeno pružaju potrebnu dozu elegancije. Deichmann nudi sandale sa blok petom u različitim visinama i bojama, tako da možete pronaći savršen par za sebe.

Sandale sa potpeticom ukrašene sjajnim detaljima, poput šljokica ili metalik ukrasa, daju dašak glamura i privlače pažnju, a metalik efekat na sandalama sa platformom već zauzima vodeće mesto u najpoželjnijem letnjem trendu.

Praktično i trendi na plaži

Obuća, Dajhman
foto: Deichmann

Papuče su neizostavan dodatak svakom koferu koji ovih dana putuje na more. Na bazen, na plažu, na brzi doručak ili kafu - zbog udobnosti i lakoće kombinovanja najčešće biramo udobne papuče. Na policama prodavnica Deichmann očekuju vas podjednako lepe i elegantne kožne papuče, kao i sportski modeli kao što su neizostavni adilette, Nike i Fila papuče - po najpovoljnijim cenama.

Najlepše prirodno izdanje

Obuća, Dajhman
foto: Deichmann

Espadrile su idealan izbor za ležerne letnje odevne kombinacije. Fokus ove sezone bio je na udobnim i minimalističkim modelima. Deichmann ima širok izbor espadrila i sandala od prirodnih materijala u raznim bojama, od onih suptilnih do onih koje će biti pravi komad u vašoj garderobi.

Deichmann prati najnovije trendove, nudeći širok izbor letnje ženske obuće po najpovoljnijim cenama. Bez obzira na vaš stil i potrebe, Deichmann ima novi par cipela na polici spreman za sve članove porodice. Posetite Deichmann i budite inspirisani najnovijim trendovima letnje obuće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs