NAŠLI SMO NAJLEPŠE ČIZMICE ZA OVU ZIMU: Prelepe su i tople, a tako udobne da ćete poželeti ceo dan da ih nosite

Zavirite u novu Deichmann kolekciju čizama!

Moda
Autor:
NAŠLI SMO NAJLEPŠE ČIZMICE ZA OVU ZIMU: Prelepe su i tople, a tako udobne da ćete poželeti ceo dan da ih nosite
Foto: Promo

Zima je pred vratima, a sa njom dolazi i potreba za toplom i udobnom obućom. Deichmann je upravo lansirao novu kolekciju čizama koje nude savršen spoj udobnosti i stila. Udobne, meke, tople čizme su apsolutni hit među ženama koje traže funkcionalnu obuću sa dodatnom udobnošću.

Toplo i ugodno

Ove čizme su decenijama popularne zbog svojih ravnih, širokih đona koji pružaju udobnost. Unutrašnjost obložena mekom vunom zagrevaće vaša stopala i u najhladnijim zimskim danima.

Deichmann
foto: Promo

Kolekcija Deichmann uključuje različite modele čizama, uključujući i one najtraženije. Niske gležnjače postale su pravi hit među trendseterkama, vratile su „vunene” čizme na vrh liste modnih dodataka. Tu su i gležnjače koje su već svima poznate, idealne za dodatnu toplinu i odlične za kombinovanje sa farmerkama i dugim zimskim haljinama.

Deichmann
foto: Promo

Boja koja ide uz sve

Deichmann
foto: Promo

Ono što ove čizme čini još privlačnijim je široka paleta neutralnih tonova. Od tople nijanse braon do raznih nijansi sive i omiljene crne boje, čizme su savršene za kreiranje udobne, ali izuzetno šik odevne kombinacije. Kombinujte ih sa pleteninama, farmerkama širokih nogavica ili popularnim "kompletima" kao što su trapez pantalone za jogu i odgovarajući top.

Udobne čizme ne samo da vas greju već su i elegantne i udobne šta ih čini neodoljivim komadom obuće za zimsku sezonu. Posetite Deichmann i istražite širok izbor čizama koje donose udobnost, toplinu i eleganciju. Najlepši modeli zimskih čizama čekaju vas na zvaničnom sajtu Deichmanna!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs