3 IDEJE ZA POSLOVNE STAJLINGE DAMA U 40-TIM: Ono što već imate u ormaru, iskombinujte na NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN

Nikada nije bilo lakše postići veoma moderan, privlačan i upečatljiv poslovni stajling.

Moda
11:02h Autor:
3 IDEJE ZA POSLOVNE STAJLINGE DAMA U 40-TIM: Ono što već imate u ormaru, iskombinujte na NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN
3 jesenje kombinacije za žene u 40-tim., Foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ukoliko ne spadate među onu grupu ljudi koja radi od kuće i oblačenje za posao je vaša svakodnevica, možda bi trebalo da obratite pažnju na ove predloge po pitanju poslovnog stajlinga.

Oni vam mogu doneti pregrš inspirativnih ideja koje će razbiti monotoniju u vašem ormaru. Od elegantnih kombinacija do vrlo ležernih poslovnih izdanja i fantastičnih jesenjih autfita za jednu savremenu poslovnu ženu, koja drži do svog izgleda.

1. Komplet.

Sivi prugasti komplet je idealan za jesenje dane. Boja koja se uklapa uz apsolutno sve, sa njom igrate na sigurno. Upotpunite stajling nekim interesantnim aksesoarom i spremni ste za posao. Osim što je moderan ovakav model kompleta je izuzetno udoban.

Moda, Ešli Roberts
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

2. Košulja i pantalone visokog struka.

I ako ovo predstavlja jedan od standardnih poslovnih stajlinga, zapravo nikada ni ne izlazi iz mode. Crne pantalone su nešto što bi svaki ormar trebalo da poseduje jer su poslovne kombinacije sa njima bezbrojne.

Moda, Ešli Roberts
foto: rbp MEGA / The Mega Agency / Profimedia

3. Haljina

Ne postoji ništa ženstvenije od žene u haljini. Ponovo su se vratile na velika vrata košulja-haljine i neverovatno su trendi. Dolaze u različitim varijacijama boja i printova i ni sa jednom stvarno nema greške. Možete ih kombinovati sa efektnim čizmama ali i mokasinama ili salonkama.

Moda, haljina
foto: rbp MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs