NEVEROVATAN ČOVEK!

ĐORĐO ARMANI ODRŽAO NEVEROVATAN GOVOR MLADIMS: Ovako se postaje i ostaje uspešan

Jedan od najpoznatijih modnih kreatora u istoriji, Đorđo Armani je u 88. godini dobio diplomu. Tom prilikom održao je neverovatan govor kojim je poslao važnu poruku mladim ljudima danas.

Lifestyle
Autor:
ĐORĐO ARMANI ODRŽAO NEVEROVATAN GOVOR MLADIMS: Ovako se postaje i ostaje uspešan
Đorđo Armani, Foto: PIERPAOLO FERRERI / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Đorđo Armani je dobio je počasnu diplomu iz globalnog poslovnog menadžmenta u Teatru "Municipale" u njegovoj rodnoj Pjaćenci.

U govoru kojim se obratio prisutnima je rekao:

„S hrabrošću i samopouzdanjem, uvek sam ponosno negovao i branio svoju nezavisnost. Slušam mišljenje drugih, ali ja sam taj koji donosi odluke, uvek odmeravajući rizike i koristi, sa velikom odgovornošću.“

Đorđo Armani
foto: Profimedia

U čemu je tajna njegovog uspeha? Kako je uspeo da se kroz sve te promene održi na vrhu lestvice? Upravo je to je otkrio studentima koji su ga slušali i upijali svaku njegovu reč.

„Ja sam racionalan kreativac, ali nagon uvek dolazi iz strasti, iz intuicije i iz goruće želje da se nešto ostvari. Uostalom, svaka ideja je rezultat zaljubljenosti u ovaj posao, koji je za mene život i neprekidan čin ljubavi. I vama preporučujem da gajite ljubav prema onome čime se bavite. Učite predano, posmatrajte stvarnost i radite sa strašću i doslednošću, ne dopuštajući da vas obeshrabre ili očaraju lakim uspesima, jer je suština ono što se računa.“

Đorđo Armani
foto: Profimedia

Da li se slažete sa njim?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs