DRAGANA BEKVALAC JE PRAVA DAMA OD STILA: Njene letnje haljine su savršena inspiracija za more i plažu svim ženama

Starija sestra Nataše Bekvalac često oduševljava svojim stajlinzima a sada je poslužila kao prava inspiracija za letnje kombinacije.

Moda
Autor:
DRAGANA BEKVALAC JE PRAVA DAMA OD STILA: Njene letnje haljine su savršena inspiracija za more i plažu svim ženama
Letnje kombinacije Dragane Bekvalac, Foto: printscreen/instagram/ draganabekvalac72

Pevačica Nataša Bekvalac ima dve sestre, osam godina stariju Draganu i pet godina mlađu Kristinu. Dragana nije toliko javno eksponirana i informacija o njenom privatnom životu gotovo i da nema, međutim itekako zaokuplja pažnju javnosti i ako se ne bavi javnim poslom i mediji se interesuju za nju.

Dragana je uspešna poslovna žena, njena profesija je usmerena ka polju lepote i nege, vlasnica je nekoliko kozmetičkih salona koje uspešno vodi godinama. Njena najveća podrška kako u životu tako i na poslovnom planu jeste njen muž sa kojim je dugi niz godina u skladnom braku. Uprkos tome što je zagazila u petu deceniju života može da se pohvali izvanrednim izgledom kao i svoje sestre.

Kristina, koja brine o Natašinom stajlingu, dobro je poznata javnosti i često joj pravi društvo na javnim događajima i putovanjima. Međutim, njihova starija sestra nije pristalica eksponiranja, pa o njenom privatnom životu uglavnom saznajemo preko društvenih mreža, gde s vremena na vreme odškrine vrata svog privatnog sveta.

Dragana često oduševljava dame svojim stajlingom, a u ovim letnjim mesecima prava je inspiracija onima koji ne znaju šta da obuku tokom boravka na plaži.

Haljine Dragane Bekvalac, koje smo videli na njenom Instagramu, su lepršave i upečatljive, a što je najvažnije, vizuelno izdužuju figuru i sakrivaju sve nedostatke.

Uspešna je poslovna žena, srećno je udata i ima dve prelepe ćerke koje se bave muzikom. U jednom od retkih intervjua, sećajući se detinjstva, smejući se je rekla da Nataša i Kristina nisu obične, već specifične, a onda je ispričala:

"Među nama je velika razlika u godinama, pa sam im ja bila kao mama. Tada mi je to bio pravi teret, tim pre što nisu htele da me slušaju. Kad bi preterale, slala sam ih u ćošak, ali sam im branila da to kažu mami i tati. Kad se sve sabere, pola vremena kada sam ih ja čuvala provele su u ćošku", prenosi Hello.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs