BOJA MANIKIRA KOJA JE OSVOJILA DAME ŠIROM SVETA: Popularna letnja nijansa za nokte koja se ponovo vratila u modu

Ovog leta će na rukama dominirati boje koje caruju i na modnim revijama a posebno se izdvojila baš ova.

Moda
Autor:
BOJA MANIKIRA KOJA JE OSVOJILA DAME ŠIROM SVETA: Popularna letnja nijansa za nokte koja se ponovo vratila u modu
Najpopularnija letnja nijansa manikira, Foto: Shutterstock

Ne zaboravimo da su borovnice ultimativno letnje voće, koje je toliko neodoljivo da ga želimo i na svojim noktima! Zato ne treba da nas čudi zašto je ova trendi boja postala omiljena i damama iz Holivuda!

Blueberry milk manikir je nežan, trendi, ženstven i atraktivan izbor za leto jer spaja trend “mlečnih” nijansi manikira, uz pastelne tonove koji se svakog leta iznova vraćaju u modu.

Ukoliko ste pratili društvene mreže poslednjih nekoliko dana, velike su šanse da ste naleteli na blueberry milk manikir. Uprkos tome što zvuči kao ukusno piće, ovaj trend za nokte će po svemu sudeći preuzeti prvo mesto u svetu manikira.

Statistika pokazuje da je pretraga fraze blueberry milk nokti na Googleu porasla za 294% tokom prošlog meseca. U međuvremenu, na TikToku, hashtag #blueberrymilknails brzo je narastao na više od 10 miliona pregleda.

Blueberry milk nokti imaju istu kremastobelu osnovu kao i popularni trend “mlečnih noktiju”, ali sa dodatkom hladne bebi-plave boje. Mlečna baza je ključni deo manikira, jer sprečava da pastelnoplava izgleda previše “jako”. Bez mlečne, kremaste baze, nokti neće imati nežan, sanjivi ton koji nas podseća na borovnice u mleku. Ovakav manikir je postao veoma popularan i zbog slavnih žena koje ga nose ovog leta.

Kremaste, pastelne boje ili „mlečne“ nijanse su trenutno najpopularnije na svetu. Sve je počelo sa “mlečnim” i milk bath manikirom, što je dovelo do noktiju u nijansi čokoladnog mleka, a zatim i šejka od jagoda. Bilo je samo pitanje vremena kada će ovaj svestrani trend doći do plave boje.

Iznenađujuće je jednostavno postići ovaj viralni beauty trend. Sledeći put kada odete u salon za nokte ili kada sami sednete da uradite manikir, obavezno odaberite nude ili mlečnu nijansu laka za nokte kao prvi premaz. Kremasta baza pomešana sa hladnim, plavim tonom stvoriće blueberry milk izgled noktiju. Možete čak i da pomešate dve nijanse pre nanošenja, ako ste raspoloženi za eksperimentisanje!

Kao i kod svakog laka za nokte, preporučuje se nanošenje dva sloja preko osnovnog premaza i nakon toga dva sloja završnog premaza. Međutim, ako nemate spremnu mlečnu nijansu borovnice, uvek možete da nanesete kremastobeli, sedefasti top coat premaz na svoj omiljeni pastelnoplavi lak za nokte, prenosi Wannabemagazine.com

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs