NAJLEPŠE POSLOVNE HALJINE ZA ŽENE U 50-im: Pored toga što su elegantne i moderne, one su i zaista prijatne za svaki dan

Inspirišite se ovim elegantnim i svedenim modelima letnjih haljina.

Moda
12:20h Autor:
NAJLEPŠE POSLOVNE HALJINE ZA ŽENE U 50-im: Pored toga što su elegantne i moderne, one su i zaista prijatne za svaki dan
Idealne haljine za žene u 50-im., Foto: Profimedia

Ukoliko ste dama u zrelijim godinama i nemate inspiraciju šta bi tokom leta mogli da nosite na posao ili za šetnju gradom, kafu sa prijateljicama pogledajte naše predloge koje smo izdvojili.

Obzirom da većina skoro celu radnu nedelju provede na poslu, u šopingu najčešće biramo stvari koje su nam najadekvatnije i najprikladnije za to. Naravno sve zavisi i od prirode posla ali ove haljine možete nositi i vikendom kada idete u šetnju gradom, pred reke, možda čak i na neku proslavu.

Ovaj put smo odabrali haljine kao odevni komad zbog toga što ste njom nekako kompletirali celokupan stajling. Dodate cipele, adekvatan nakit i spremni ste za polazak!

1. Haljina na preklop sa pojasom

Ova maslinasta safari haljina sa pojasom ističe vaš struk. Ne prati liniju tela tako da je odlična da prikrije eventualne nedostatke. Jednobojna i zato je odlična za kombinovanje sa upečatljivim nakitom i obućom. Savršeno se uklopila uz ove koralne i bež njanse aksesoara i obuće.

2. Lepršave lanene haljine

Lan je izuzetno prijatan materijal na ovako visokim temperaturama, pamuk takođe. Mornarske pruge su zaista aktuelne svake sezone i ali možete se poigrati i sa nekim bojama. Idealno je kad se udobnost i stil sudare i za rezultat dobijete savršenu odevnu kombinaciju u kojoj ćete se i osećati sjajno.

3. Haljina sa dezenom

Zaista je širok raspon modela sa dezenima i različitim vrstama materijala, teško se odlučiti za samo jedan. Cveće je nešto što asocira na leto, lepo vreme i kao da priziva sunce. Ponuda je zaista bogata pa se opredelite za nešto što je po vašem ukusu najprimamljivije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs