6 savršenih mini haljina koje poznati ne skidaju: Ostavljaju utisak prefinjenosti i luksuza

Donosimo vam 6 savršenih mini haljina za izgled vredan milion dolara.

Moda
14:32h Autor:
6 savršenih mini haljina koje poznati ne skidaju: Ostavljaju utisak prefinjenosti i luksuza
Foto: Jason Howard / INSTAR Images / Profimedia

Šta napisati o esecijalnom komadu kao što je mini haljina? Najidealnija letnja varijanta za koju nam ne treba čitava večnost da je stilizujemo + uspešno se uklapa uz sve stilske pravce. Mini haljina je konstanta koja prolazi kroz razne trendove, a ove sezone se balon verzija vodi kao najpoželjnija.

Tu su i providne verzije sa delovima od tila, podesivim vezivanjima i mini šlicevima i sve one čekaju posebnu priliku da budu nošene. Mi smo mini haljine podelili u dva tima – rizični i slatki. Za koji tim vi igrate?

Rizična mini

Rizična može komunicirati više stvari ali u suštini znači – bazična mini haljina ali naglašen stajling loše devojke. Najobičnije haljine možete nositi na ubilačke cipele, glomazne vintidž bajkerke ili vam, na kraju dana, šminka i frizura mogu doprineti da izađete iz komfor zone i plain izgleda.

Brazilska infuenserka Livija je pokazala kako da naizgled clean look uz određen stav može izgledati spremno za rizik, dok je muzička senzacija Rosalija elegantnu mini crnu haljinu sa perjanim detaljima razbila modernim naočarima i vrlo specifičnim izborom odeće, te postigla totalno drugi osećaj.

Slatka mini

Evo i drugog načina kako da ove sezone nosite mini haljine, slatke i ženstvene, ali i seksi takođe. Mini haljine u pastelnim tonovima, neutralna obuća koja ne okreće stajling u drugom smeru i clean girl estetika.

Lena Perminova, Elsa Hosk i Tamara Kalinić savršeno razumeju sintagmu modna komercijala i već godinama važe za našu omiljenu adresu kada je stilska inspiracija u pitanju, a neretko izražavaju svoju girly stranu kada su autfiti u pitanju. Slatka haljina i legs for days su moćan duo kao stvoren za sezonu koja dolazi.

Stil/Journal

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs