Modni stil koji briše godine: Damsko izdanje koje može da se nosi sva 4 godišnja doba

Filmska diva Kejt Blanšet, očarala je savršenim komadom koji briše godine sa lica i ne poznaje godišnje doba.

Moda
14:22h
Modni stil koji briše godine: Damsko izdanje koje može da se nosi sva 4 godišnja doba
Kejt Blanšet na snimanju filma "Black Bag" u Londonu, Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Holivudska glumica Kejt Blanšet, viđena je na ulicama Londona, dok se kretala ka mestu za snimanje njenog novog filma "Black Bag".

Glumica je izgledala fantastično u izdanju koje je uključivalo braon i crnu boju, do pre nekoliko godina potpuno zabranjenu kombinaciju, koja je smatrana nepoželjnom(što zapravo nema smisla jer izgleda fantastično dobro i moćno).

Kejt Blanšet
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

I baš kao što ta kombinacija braon i crne izgleda fantastično dobro i moćno, tako se i na Kejt preneo fantastično dobrar i moćan izgled.

Ona je za ulice Londona odabrala braon kožnu jaknu u safari dizajnu, sa zlatnim dugmićima sa simbolikom, i klasičnim kaišem koji se i smatra sastavnim delom safari jakne.

Posebno se istakao kombinezon u košulja stilu, sa kragnom i pojasem koji je presecao gornji i donji deo njenog vitkog tela. Sama konstrukcija koja se slivala, imala je velike nogavice koje odaju moćan i sofisticiran izgled, i koje brišu godine sa lica. Pored toga, ovakav komad je dobar i za leto, uz podignute rukave i predivne baletanke ili dobre sandalete.

Kejt Blanšet
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Zvezda je takođe uskladila boju jakne sa bojom svojih čizama sa potpeticom, za dašak ekspertizma u svom stajlingu.

Kejt Blanšet je dokazala da savršenim odabirom, sposobnošću da uklopite komade i sve začinite istančanim naočarima za sunce, možete smanjiti godine i izgledati u svakom momentu samo sofisticirano.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs