Ne postoji žena koja će loše izgledati u ovoj kombinaciji Demi Mur: Birajte gde želite, ovaj izgled je za sve prilike

Demi Mur je demonstrirala savršenu kombinaciju za bilo koju priliku. Skida godina, a ujedno čini vašu pojavu ekskluzivnom.

Moda
Ne postoji žena koja će loše izgledati u ovoj kombinaciji Demi Mur: Birajte gde želite, ovaj izgled je za sve prilike
Foto: Lisa O'Connor/AFF-USA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska glumica Demi Mur, viđena je na događaju "For Your Consideration" za seriju "Spor: Kapot protiv labudica" juče u Los Anđelesu.

Događaj je održan u pozorišnom kompleksu Saveza američkih režisera, na kojem su učestvovali i drugi članovi glumačke ekipe, uključujući Kloi Sevinji, Rajana Marfija, Naomi Vots, Toma Holanda i Dajen Lejn. Mur i njene kolege iz glumačke ekipe okupile su se na ovoj specijalnoj projekciji serije, koja je dobar kandidat za nominaciju za prestižnu nagradu Emi.

Demi Mur
foto: Monica Schipper / Getty images / Profimedia

Demi Mur je naravno očarala svojim nerealno dobrom crnom kombinacijom u stilu Odri Hepbern za film "Doručak kod Tifanija", koja je oduvala sve prisutne.

Mur je oduševila u crnoj polurolki kratkih rukava, kao i parom laganih zvoncara, prikrivajući joj cipele.

Dodala je i crni šešir sa jastučnicom na vrhu glave koji je takođe imao mrežasti veo, koji se spuštao preko njenog čela.

Demi Mur
foto: Jeffrey Mayer / imago stock&people / Profimedia

Demi je svom izgledu dodala par malih, crnih minđuša, blistavu srebrnu narukvicu na levom zglobu, kao i blistavo prstenje. Njena šminka je bila glamurozna i sastojala se od sloja maskare na trepavicama, kao i od svetle senke oko očiju.

Na jagodice je dodala toplo rumenilo za blistav sjaj, dok je na usnama stavlila satensku nijansu nude boje za završni dodir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs