Nema lepše svekrve od nje: Olivera Gudelj oduvala maestralnim izgledom i detaljem od preko 550 evra na tajnom venčanju

Olivera Gudelj pokazala je pravo modno znanje iskombinujući savršeno boje na tajnom venčanju njenog sina Nemanje Gudelja. Posebno se istakao detalj u vidu marame koji je podigao stajling na viši nivo.

Moda
Autor:
Nema lepše svekrve od nje: Olivera Gudelj oduvala maestralnim izgledom i detaljem od preko 550 evra na tajnom venčanju
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj obavili su tajno građansko venčanje u utorak u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju. Bio je pozvan uzak krug ljudi, samo najbliža familija, a među njima i Nemanjini roditelji.

Kako je ceremonija sklapanja braka bila istog dana kada su počele pripreme za Evropsko prvenstvo u fudbalu, mladoženja Nemanja je nakon završetka otišao na trening.

Kada je izlazio iz vile, društvo mu je pravila porodica, a jedan detalj na Oliveri Gudelj je malo ko primetio.

Olivera Gudelj
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Ona je za venčanje odabrala sofisticiran izgled koji je uključivao dekonstruisanu košulju na jedno rame, sa istaknutom manžetnom na desnoj ruci, roze pantalone visokog struka i širokih nogavica, kao i bele patike.

Olivera je napravila pravi maestralni potez, ogrnuvši se maramom francuskog giganta Luj Viton, čija cena iznosi preko 550 evra, kao i torbom istog brenda. Ceo izgled bio je obeležen koloritom bele i bebi roze, koji joj je savršeno pristajao. Ansambl je finiširala kvadratastim naočarima i srebrnim satom.

Olivera Gudelj
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Podsetimo, Nemanjini članovi porodice, otac, majka, sestra i brat, došli su u vilu juče nešto posle 12 sati po podne.

I samo tri sata nakon što je održana ceremonija, iz vile su počeli da izlaze gosti, uglavnom bliski članovi pordice i kumovi.

Nemanja je morao na trening zbog početka priprema za Evropsko prvenstvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs