Bila je san svakog muškarca: Važila za najzgodniju ženu na svetu, a mnogi se iznenade kada vide kako danas izgleda

Nekada je bila najpoželjnija žena na planeti, ali se promenila s godinama.

Moda
14:24h Autor:
Bila je san svakog muškarca: Važila za najzgodniju ženu na svetu, a mnogi se iznenade kada vide kako danas izgleda
Foto: Photoshot / Avalon / Profimedia

Najpoželjnija žena na planeti – tako su je zvali, ali i nakon svih ovih godina, ona može opet da ponese tu laskavu titulu.

Keli Bruk
foto: Showtime Networks Inc. Collection / Everett / Profimedia

Prema najnovijem istraživanju sprovedenom u Teksasu, britanska manekenka Keli Bruk proglašena je ženom s najidealnijim telom i savršenim proporcijama.

Istraživanje je otkrilo da savršeno telo ima indeks telesne mase od 18,85, a obim grudi - struk - bokovi idealne žene je 99-63-91 centimetara, što znači da se manekenka savršeno uklapa u ove proporcije.

Keli Bruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U cvetnoj haljini

Bivša manekenka i voditeljka Keli Bruk nedavno je prisustvovala dodeli "Variety club Showbusiness" nagrada u Londonu. Za tu priliku je ponela sasvim jednostavnu odevnu kombinaciju. Nekada najpoželjnija žena na planeti je za ovu posebnu priliku nosila floralnu maksi haljinu, a izdanje je upotpunila talasastom frizurom, tamnom šminkom i blistavim osmehom. Obula je crne cipele sa visokim štiklama koje su celokupnom modnom izdanju dale notu prefinjenosti i odmerenosti.

1 / 3 Foto: MATTPAPZ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I sada obara s nogu

Na osnovu njenog izgleda na tom događaju, slobodno možemo da kažemo da nekada najpoželjnija žena na svetu, i nakon svih ovih godina, može opet da ponese tu titulu. Keli ima 44 godine, malo se ugojila, ali je i dalje zgodna.

Podsetimo, Keli Bruk je bila veoma popularna devedesetih godina i početkom dvehiljaditih. Bila je san svih muškaraca i to sa merama 99-63-91 centimetar. Nekoliko godina kasnije ova bivša manekenka je 2005. godine izglasana za ženu sa najpoželjnijim telom na planeti, a rezultati su objavljeni u magazinu "For him".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs