Ako pripadate nekom od ovih 5 znakova Zodijaka onda niste za ovaj svet: Oni su previše naivni i preosetljivi na okolinu

Ukoliko ste pripadnik jednom od ovih horoskopskih znakova onda ste previše naivni za današnji svet

Horoskop
Ako pripadate nekom od ovih 5 znakova Zodijaka onda niste za ovaj svet: Oni su previše naivni i preosetljivi na okolinu
Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Složićete se da živimo u turbulentnim vremenima i da je sve manje časnih i poštenih osoba. Sve se svodi na neprekidnu borbu bez obzira da li je reč o ljubavi ili poslu.

Međutim, neke osobe se teško nose u takvom okruženju i obično pate. Astrolozi tvrde da to zavisi i od horoskopskog znaka. Saznajte da li i vi pripadate ovoj grupi nežnih dušica.

Pojedini znaci horoskopa su preosetljivi, veruju svima i jednostavno ponekad mnogo pate zbog toga. Oni su previše naivni za današnji svet.

Devojka, Sunce, Leto, Lepotica, Lepa Devojka, Fina Devojka, Kulturna Devojka, Naočare Za
foto: Shutterstock

​Ribe

Ribe su poznate po svojoj sanjivoj i nežnoj prirodi. Često se poput dece čude nekim stvarima, u ljudima uvek vide sve najbolje. Sve to ih čini naivnim u svetu koji ponekad može biti nemilosrdan. Ribe su previše saosećajne i doslovno tuđe probleme proživljavaju kao svoje. One se više posvećuju drugima nego sebi.

Rak

Smatra se da je Rak najosetljiviji horoskopski znak. Njihova saosećajna priroda i emocionalna dubina u očima drugih izgleda kao naivnost. Rakovi često pristupaju nekim situacijama a empatijom i otvorenog srca. On nikada ne bi izdao one do kojih mu je stalo. Pripadnik ovog znaka često zatvara oči pred surovom stvarnošću sveta, fokusirajući se na pozitivne aspekte kako bi se zaštitio.

Vaga

Vaga ceni harmoniju, pravednost i mir. Ona izbegava sukobe koliko god je to moguće. Njena sklonost ka harmonija i želji da stvori prijatnu i saradničku atmosferu drugi doživljavaju kao naivnost. Vage se toliko puta razočaraju u ljude i shvate da je svet ponekad loše mesto za život. Ali čim ih to prođe nastavljaju po starom.

Žena, Devojka, Lice, Pogled
foto: Shutterstock

Strelac

Pojedinci Strelčevi su poznati po svom optimističkom i avanturističkom duhu. Često pristupaju životu s entuzijazmom. Zato oni deluju tako bezbrižno u današenjm svetu koji može biti složen i izazovan. Naravno, to drugi tumače kao naivnost. Uprkos svemu, Strelac je dobar prema ljudima, rado će svakom pomoći. Strelac širi oko sebe pozitivne vibracije kao nijedan drugi znak horoskopa.

​Devica

Devica poseduje nežnu prirodu, posvećena je sopstvenim moralnim principima, zbog čega je malo verovatno da će povrediti čak ni muvu. Devica svim srcem veruje u dobrotu ljudi i zato toliko veruje u neke pozitivne ishode. Ovaj znak je poznat po svojoj ljubaznosti i kao neko ko poštuje pravila.

Stil/ marieclaire

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs