Kuknjava snaje zbog svekra i svekrve: Zato što ne puštaju vodu nakon nužde, zapretila da neće ni u od unuka videti

Vapaj žene koja zbog prljavštine u kući ne može da živi čuo je ceo svet.

Lifestyle
Autor:
Kuknjava snaje zbog svekra i svekrve: Zato što ne puštaju vodu nakon nužde, zapretila da neće ni u od unuka videti
Foto: Mauricio Toro / Alamy / Alamy / Profimedia

Bračni par je u centru nezgodne situacije, nakon što je naišao na odvratnosti u svojoj kući.

Čistoća je sporna tačka među mnogim porodicama. Možda uvek opominjete svog partnera jer ne može da pokupi veš ili ne možete da podnesete da vam po treći put ove nedelje prigovaraju oko posuđa.

Ali sada, jedna buduća majka čak i ne želi da njeno dete bude u kući svog svekra i svekrve, nakon što tvrdi da je tamo krajnje "gnusno", pa čak i "nebezbedno." Otkrivajući detalje na Reditu, anonimna korisnica je objasnila da je sve počelo kada su njeni svekar i svekrva postali "željeni odgajivači u dvorištu", živeći u kući sa puno malih pasa.

Snaja, svekrva, svađa, majka, ćerka
foto: Shutterstock

I pre nego što kažete da ovo zvuči kao prilično simpatična pojava, tvrdili su da nije ništa od toga. "(Moj) muž je odrastao u kući sa puno malih pasa koji su stalno vršili nuždu na pod", napisala je na platformi.

"Upoznala sam ga u srednjoj školi i bio je apsolutno šokiran koliko je odvratno bilo kada bih došla, cela kuća je zaudarala na mokraću/fekalije. Znao je da je to odvratno, ali nije u potpunosti shvatio koliko je to van norme. Njegova soba je uvek bila čista."

Iako su svekar i svekrva sada prestali da uzgajaju pse, situacija se nije mnogo popravila tokom godina. Svaka soba osim kuhinje je prekrivena debelim slojem prašine.

Ali ovo čak nije ni najgore, jer je njen muž jednog dana naišao na nešto za šta se ne može verovati. Nastavili su: "Venčali smo se i ubrzo nakon srednje škole preselili dalje. Posećujemo ih jednom godišnje na nekoliko dana i odsedamo u hotelu...

"Prilikom poslednje posete moj muž nije mogao da izdrži i otišao je na malu nuždu. Kada se vratio, rekao je da je to najgore kupatilo koje je ikada video lično. Bilo je toliko nakupljanja prljavštine u lavabou da je bio neupotrebljiv, toalet je bio prekriven izmetom, tuš je izgledao otprilike isto. Rekao je da liči na kupatilo za beskućnike.

Sada je Reditorka potpuno devastirana. Nova beba će uskoro biti na putu, a dovođenje u ovo okruženje im baš i ne donosi radost. Ali kako sa nekim razgovarati o načinu na koji čuvaju svoj dom?

"Čak ni ne znam kako da se pozabavim ovim problemom sa njima ili čak da li bismo trebali", rekli je. "Iskreno, ne sviđaju mi se ni svekar ni svekrva, osećam da nikada nisu davali prioritet mom mužu niti su se brinuli o njemu na bilo koji način osim što su mu obezbedili krov nad glavom."

Toalet
foto: David Bokuchava / Alamy / Alamy / Profimedia

"U više navrata smo pokušavali da kupimo avionske karte da dođu kod nas umesto da mi posetimo njih, ali oni to neće to učiniti."

Nije iznenađujuće što je anonimna objava brzo prikupila mnoštvo komentara na mreži, a razni korisnici su sugerisali da je bolje biti iskren o ovakvim pitanjima. Jedna osoba je napisala: "Dakle, lepa stvar u tome da postanete roditelj je to što ne morate da tražite dozvolu da odlučite za svoju decu."

"Recite svekru i svekrvi da nećete dovoditi novorođenče kod njih, jer je nezdravo. Drugi je dodao: „Muž bi trebalo da im kaže bilo šta. Imam osećaj da će, kada on kaže da nećeš doći, oni počistiti."

A šta vi mislite o ovom slučaju?

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs