Kad je saznao ko je zapravo njegov brat blizanac skamenio se: Zbog DNK testa život mu se razneo na komade

Luis i njegov brat blizanac su ostali šokirani nakon što su uradili DNK test, a rasplet događaja je jednog od njih potpuno slomio

Lifestyle
Kad je saznao ko je zapravo njegov brat blizanac skamenio se: Zbog DNK testa život mu se razneo na komade
Foto: Shutterstock

Porodične veze predstavljaju najdragoceniji aspekt naših života, izgrađene na stubovima bezuslovne ljubavi i nepokolebljivog poverenja. Međutim, kada se poverenje razbije, temelj ovih veza se ruši, ponekad nepopravljivo. Ova bolna stvarnost postala je previše jasna Luisu, čiji je svet nedavno razbijen neočekivanim otkrićem.

Moj brat i ja smo dvojajčani blizanci i iz čiste radoznalosti odlučili smo da uradimo DNK test nebili smo otkrili koje sličnosti a koje razlike imamo u našem genetskom kodu. Obzirom da nismo jednojačani blizanci znali smo da ne delimo u potpunosti iste gene, već samo neke kao što sva braća dele.

Međutim kada su stigli rezultati ispostavilo se da imamo 0 podudarnosti kada su u pitanju naši geni, što bi značilo da uopšte nismo u srodstvu. Naravno pomislili smo da je neka greška u pitanju pa smo ponovili test, ali rezultati su opet bili isti.

Bebe, Blizanci, Dečaci
foto: Thinkstock

Odlučili smo da pitamo roditelje da li su oni mozda nekada radili ovakav test i kažemo im kakav rezultat smo mi dobili. Njihova reakcija je bila u najmanju ruku čudna, usledila je tišina i značajni pogledi, na kraju nas je majka uveravala da su ti testovi glupost i da ništa ne znače.

Ipak, mene nisu ubedili, odlučio sam da odem u bolnicu u kojoj smo rođeni i tamo potražim naše nalaze u nadi razrešenja ove misterije. Odmah sam pronašao naša imena u arhivi bolnice, taj dan smo se nas dvojica tu rodili, a naša majka se zaista tu porodila istog dana. Ono što me je pogodilo kao grom iz vedra neba i šokiralo je to što je moja majka taj dan rodila samo jedno dete, mog brata.

Kao furija sam otrčao kući da suočim roditelje sa novim otkrićem i saznam celu istinu. Majka je plakala a otac nemo posmatrao, na kraju su mi otkrili da niti su oni moji roditelji, niti imam brata blizanca. U isto vreme kada je ona rodila sina, moja prava majka je na svet donela mene i umrla na porođaju, kako niko nije došao u bolnicu da me uzme, završio bi u sirotištu što moji usvojitelji nisu mogli da dozvole pa su me poveli kući i odgajili kao svog sina.

Ali činjenica da su me ceo život lagali i da sam živeo u ubeđenju da imam brata blizanca me jako boli i nisam siguran da mogu da im oprostim.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs