SVAKA OD NAS ŽELI DA IZGLEDA KAO JELENA VEČERAS Dokazala zašto je jedina Srpkinja koja je dobila 3 strane u magazinu Vog

Iako Noleta najčešće viđamo u sportskom izdanju, a Jelenu u veoma prirodnom, skoro uvek bez trunke šminke, večeras su ukrali šou svojim glamuroznim stajlingom

Moda
21:08h Autor:
SVAKA OD NAS ŽELI DA IZGLEDA KAO JELENA VEČERAS Dokazala zašto je jedina Srpkinja koja je dobila 3 strane u magazinu Vog
Foto: Jose Breton/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Đoković je jedan od kandidata za dobitnika Laureus nagrade za najboljeg sportistu u 2023. godini.

Došao je u pratnji svoje supruge Jelene Đoković koja izgleda prelepo i besprekorno, kao i uvek, ali ovaj put u vrlo glamurnoznom stilu u kojem nemamo priliku često da je viđamo.

Jelena Đoković
foto: A. Pérez Meca / ContactoPhoto / Profimedia

Jelena večeras zrači elegancijom. Poznato je da ona preferira prirodan izgled, pa se retko kad pojavljuje našminkana u potpunosti.

Graciozno je koračala ruku pod ruku sa svojim suprugom Novakom Đokovićem, koji je bio elegantno odeven u klasičnom odelu.

Njihov dolazak bio je popraćen očekivanim uzbuđenjem, dok su izlazili iz limuzine, srdačno su pozdravili grupu navijača. Novak je svojim šarmom dodatno oduševio prisutne, udovoljio želju mladih navijačica i napravio selfi.

Potom su prošetali crvenim tepihom gde su ih dočekali brojni fotografi. Jelena i Novak su plenili elegancijom i svi su gledali u njih.

Izgled Jelene Đoković je i pre više od 10 godina bio zapažen od strane čelične Ane Vintur koja je sinonim za modu, žena koja decenijama određuje pravac u kom industrija ide. Njena reč mnogima je urušila ugled, druge digla u visine, a čim je objavljen film Đavo nosi Pradu, počelo je da se šapatom priča da je inspiracija mogla biti samo ona.

Jelena Đoković
foto: A. Pérez Meca / ContactoPhoto / Profimedia

I baš Ana Vintur je još pre 11 godina Jeleni dala čak tri strane svoje modne Biblije.

Tada još uvek s prezimenom Ristić, Jelena se pojavila sada već daleke 2013. godine u rubrici It girl.

Jelena je već tada stavom, lepotom, odmerenošću i sofisticiranošću privukla pažnju medija. Zapazila ju je i čelična ledi i otvorila joj svoja vrata.

Jelena je za Vogue pozirala u plavom topu sa potpisom Viktorije Bekam i teget-beloj jakni i narandžastoj suknji Filipa Lima.

U tekstu hvale njen stil, a objavljene su i fotografije njenih ranijih izdanja, pre svega, kreacije svetskih dizajnera.

Posebno je istaknuta teget-bela haljina na pruge Oskara de la Rente koju je Jelena nosila na humanitarnom balu u Londonu.Ipak, Jelena je u intervjuu za Vogue istakla da joj moda nije na prvom mestu, već humanitarni rad.

„Skoro da nemam vremena za šoping. Poznati za medije uvek govore o automobilima, odeći i nakitu, ali to je ništa u poređenju sa šansom da ujedinite ljude i pomognete siromašnoj deci u Srbiji.“

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs