KAKVA MAJKA, TAKVA ĆERKA: Keris Zita Daglas nasledila Ketrininu haljinu iz 1999. i oduvala, a ne zna se koja je LEPŠA

Ćerka Ketrin Zite Džons obukla je haljinu svoje majke za svoj 21. rođendan, koju je ona nosila svojevremeno i očarala kako je savršeno iznela. Ne zna se ko je bolje uspeo u tome.

Moda
KAKVA MAJKA, TAKVA ĆERKA: Keris Zita Daglas nasledila Ketrininu haljinu iz 1999. i oduvala, a ne zna se koja je LEPŠA
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

ĆerkaKetrin Zite Džons,Keris Zita Daglas, izgledala je baš kao njena mama dok je posegla za modne arhive glumice za njen 21. rođendan.

Keris je podelila seriju fotografija na kojima je slavila svoj rođendan, noseći glamuroznu Emanuel Ungaro roze haljinu sa čipkastim akcentima i ružama koje su se pružale od dna ka vrhu.

Keris je odabrala minimalan nakit i sandalete, kako bi haljini dala veliku dozu glamura, a kosu je istakla odabravši da je stilizuje kroz labave kovrdžave pramenove.

Ketrin, koja deli Kerisu i njenog brata Majkla sa suprugom Majklom Daglasom, prvobitno je nosila ružičastu haljinu dok je šetala crvenim tepihom na dodeli MTV filmskih nagrada 1999. kada je bila nominovana za, a kasnije i osvojila, nagradu za najbolje probojno izvođenje za ulogu u filmu "Maska Zoroa".

Dobitnica Oskara, 54, izgledala je neverovatno slično svojoj ćerki sa svojom odgovarajućom frizurom i srebrnim štiklama.

Keris se smejala dok je pozirala za fotografije u haljini, a čak je uključila i jednog momka koji ju je ljubio u obraz dok je ona držala cvet. Dečko možda?

"Najsavršeniji 21. koji sam mogla da tražim!", napisala je Keris ispod objavljenih fotografija na Instagramu

Glumica poznata po ulozi u mjuziklu "Čikago" dala je svoj pečat odobravanja za izgled, komentarišući ispod objave svoje ćerke: "Ti to zaslužuješ, dušo".

Ketrin je takođe podelila poseban post na Instagramu koji je uključivao nekoliko slika kada je njena ćerka bila mlađa.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs