RIJANA VAM PORUČUJE DA "UKRADETE" KAPUT IZ ORMARA SVOG DEČKA ILI SUPRUGA: Nikad bolje nije izgledala, a frizura ubija

Rijana važi za modnu ikonu i majku istančanog ukusa. Odiše sposobnošču da iznese svaki komad, a sada se pojavila u izdanju koje od svake dame čini pravog modnog profesionalca.

Moda
RIJANA VAM PORUČUJE DA "UKRADETE" KAPUT IZ ORMARA SVOG DEČKA ILI SUPRUGA: Nikad bolje nije izgledala, a frizura ubija
Foto: TGB/RAW / Goff Photos / Profimedia

Planetarno popularna pevačica Rijana, odisala je savršenim uličnim stilom dok je nosila veliki drap ansambl i debitovala sa dramatičnim plavim šiškama na predstavljanju svoje nove kolaboracije, između njenog brenda Fenti i sportskog giganta Puma.

Pevačica je predstavila nekoliko komada patika sa sportskim brendom, a u sredu je proslavila svoje najnovije lansiranje i u Londonu.

"Fenti X Puma" kolaboracija "Creeper Phatty Earth Tone" dolazi u zemljanim bojama, toplo-beloj, u tamno sivoj i zelenoj boji. To je verovatno i bila inspiracija iza njenog izgleda, kako bi svojom modnom prezantacijom, istakla ovu moćnu saradnju i komade.

Rijana
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rijana je pokazala upečatljivu novu frizuru u stilu francuske nonšalancije, što je izazvalo pozitivne komentare na društvenim mrežama.

Ovo je tek druga saradnja između sportskog brenda i pevačice, dok je prva nastupila u februaru ove godine, kada je objavila video na svom Instagram profilu. Prema sajtu Puma, patike se prodaju za 187 evra.

Neka vas Rijana inspiriše da iz ormara vašeg dečka ili supruga, "ukradete" kaput i ponesete ga kao idealni komad za ovo promenljivo vreme. Izgledaćete elegantno, odati utisak modnog znalca, i doneti dašak uličnog šika koji će probuditi atmosferu gde god da se nalazite. Pored toga, sako će mirisati na njih, što će u vama probuditi topao osećaj, želju da ih što pre vidite, ali i učiniti da dan prigrlite prijatnije i sa osmehom.

Rijanin kaput je ipak bio malo veći od klasičnog muškog kaputa koje srećemo, ali suština je ista: predimenzionirano, jednako savršeno!

U nastavku pogledajte još fotografija Rijanine apsolutne stilske dominacije te večeri:

1 / 7 Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs