NIJE MOGUĆE DA NEKO OVOLIKO MOŽE DA KIDA IZGLEDOM: Kao prava BOGINJA je, a model se SVUDA može naći i za 3000 dinara

Kao prava boginja, u ovom izdanju, očarala je sve koji su bili prisutni, a najbolje od svega je što model možete pronaći svuda, bez da dajete čitavo bogatstvo.

Moda
Autor:
NIJE MOGUĆE DA NEKO OVOLIKO MOŽE DA KIDA IZGLEDOM: Kao prava BOGINJA je, a model se SVUDA može naći i za 3000 dinara
Foto: BeautifulSignatureIG / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Manekenka i modna ikona Karli Klos odisala je samopouzdanjem u četvrtak kada je izašla da prisustvuje modnom događaju brenda Karolina Herera u Njujorku.

Kraljica modne piste, 31, pokorila je Njujork, dok je obukla smelu crvenu maksi haljinu. Zadivljujući ansambl je pokazao Karlinu vitku figuru koja je istaknuta rolkom, slim linijama koje ostavlja haljina, kao i lepršavost donjeg dela.

Dodala je svom okviru par crvenih potpetica i nosila svoje lične stvari u crvenoj klač torbici, sve Karolina Herera naravno, koji košta 3000 evra. Manekenka je zablistala dok je izlazila iz automobila i dolazila na ekskluzivni događaj.

Karli Klos
foto: BeautifulSignatureIG / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Karli i njen muž su u braku od 2018. i imaju dvoje dece: trogodišnjeg sina Livaja i Elajdžu, koji je rođen u julu prošle godine.

Karli Klos je inače ambasadorka čuvenog štikla parfema Carolina Herrera Good Girl, tako da njeno prisustvo ovom događaju uopšte nije bio iznenađenje.

Ono zbog čega su pale vilice jeste njena haljina u crvenoj boji, kojom je uspela da očara sve prisutne i navede nas da se pitamo, da li iko može ovo toliko dobro da iznese kao ona.

Ono što je fantastično, jeste da je takav model haljine moguće pronaći svuda, bez naravno da dajete čitavo bogatstvo, čak i za 3000 dinara. Važan je model i implementacija na svoj jedinstven način.

Karli Klos
foto: BeautifulSignatureIG / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs