ZBOG MUŽA JE PROMENILA VERU PA PROŽIVELA PAKAO ZBOG SVEKRA I SVEKRVE: Izašla je pred svet kao BOGINJA i pokazala STOMAK

Evo kako je trudna manekenka Karli Klos izgledala na Filmskom festivalu u Kanu.

Star look
22:22h Autor:
ZBOG MUŽA JE PROMENILA VERU PA PROŽIVELA PAKAO ZBOG SVEKRA I SVEKRVE: Izašla je pred svet kao BOGINJA i pokazala STOMAK
Manekenka koja je promenila veru došla trudna na Filmski festival u Kanu, Foto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / IPA / Profimedia

Karli Klos je izgledala kao grčka boginja dok je šetala crvenim tepihom za premijeru filma "Indijana Džons i brojčanik sudbine" na Filmskom festivalu u Kanu 2023. držeći svoj trudnički stomak dok je pozirala fotografima.

30-godišnja zvezda modne piste zasenila je sve u zlatnoj Dior haljini na jedno rame sa zanimljivim pletenicama oko struka. Na glavi je nosila elegantnu zlatnu traku sa mrežastim velom koji joj prekriva lice što je činilo da izgleda kao grčka boginja.

Karli Klos
Karli Klosfoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Klos – koja se udala za brata milijardera Džareda Kušnera, Džoša Kušnera (37), 2018. i sa njim 2021. godine dobila sina, Levija (2), otkrila je nedavno svoju trudnoću, a sada je ponosno pokazala trudnički stomak.

Karli Klos
Karli Klosfoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zanomljivo je da je manekenka zbog svog muža promenila veru i postala jevrejka. "Pratila sam svoje srce i udala se za muškarca kojeg volim uprkos svim komplikacijama koje su došle", rekla je jednom prilikom Karli.

Naime, Džošuina porodica je smatrala da Karli nije dovoljno dobra za njega, pa su je upoznali tek nakon 6 godina zabavljanja.

Karli
Karlifoto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njegovoj porodici je najviše smetalo to što Karli nije iste veroispovesti kao njihov sin. O njoj su godinama govorili ružne stvari, a svoje mišljenje nisu se trudili da sakriju.

1 / 6 Foto: Profimedia

Čak i kada je promeila veru, ni to im nije bilo dovoljno. Iako su odlučili da je upoznaju, šuška se da odnosi i dalje nisu dobri, a kako bliski ljudi njima navode, nikad neće ni biti.

Međutim, Karli je sigurna u svoju ljubav i nikad nije ni pomišljala da napusti supruga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs