PRIJA VIŠE NIKAD NE GREŠI U ODABIRU STAJLINGA, ON JE OD NJE STVORIO DAMU: Sad su svi poludeli za njenim UDOBNIM patikama

Aleksandra Prijović, čini se, da je počela da radi i na tome da dobije titulu modne ikone, mada nije bilo tako od samog početka...

Moda
13:01h Autor:
PRIJA VIŠE NIKAD NE GREŠI U ODABIRU STAJLINGA, ON JE OD NJE STVORIO DAMU: Sad su svi poludeli za njenim UDOBNIM patikama
Foto: ATA Images

Senzacija oko Aleksandre Prijović ne prestaje, a mnogi ističu da je krenula putem Lepe Brene, čuvene maćehe svog supruga Filipa Živojinovića, te joj predviđaju jednu takvu brilijantnu karijeru kao što ima najveća balkanska zvezda.

Međutim, osim po pesama bez kojih više ne može da se zamisli dobar provod, Aleksanda sve više postaje inspiracija devojkama kada je stil u pitanju. Na brojnim koncertima koje je održala tokom proteklih meseci bila je savršeno stilizovana, a neke od njenih odevnih kombinacija su vrtoglavo skupe.

Naime, jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica kod nas kada se pojavila na scenu često se nalazila na meti kritika modnih stručnjaka zbog vrlo diksutabilnih autfita. Mešutim, njenu veliku vizuelnu transformaciju napravio je legendarni modni kreator Saša Vidić. Tada je istakao da od nje nije pokušavao da napravi novu Cecu, kao što se pričalo, nego samo devojku koja će izgledati pristojno.

- Samo želim da izgleda skupo, čisto. Ranije je izgledala kao da je prošla pored kontejnera, oblepljena nekim selotejpom - kao i uvek, modni kreator, koji nas je prerano napustio, svojevremno je bio iskren, bez dlake na jeziku.

1 / 5 Foto: Pera/ATAImages

Mnogi smatraju da je upravo on imao presudan uticaj na Aleksandru, te već jako dugo ne može da joj se nađe greška kada je odabir modnih kombinacija u pitanju za bilo koju priliku.

Tako su patike, koje je prošetala pre par dana po Sarajevu, oduševile brojne Srpkinje, a i Bosanke! Naime, radi se o paru obuće brenda Dior čija je cena "prava sitnica" - koštaju 928 eura!

Model podseća na čuvene starke, a deluju i vrlo udobno. Mogu se veoma lako kombinovati sa različitim stajlinzima, zato su trenutno jedne od najtraženijih među poznatim damama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs