EVO ŠTA SU SE OPERISALE SRPSKE PEVAČICE: Neke su pomenile lični opis, a njena zadnjica vredi pravo BOGATSTVO

Saznajte šta su sve na sebi radile naše pevačice i koliko su uložile u svoj izgled.

Celebrities
11:24h
EVO ŠTA SU SE OPERISALE SRPSKE PEVAČICE: Neke su pomenile lični opis, a njena zadnjica vredi pravo BOGATSTVO
Foto: Kurir/ Zorana Jevitić/ Stefan Stojanović

Mnoge estradne zvezde vremenom su promenile lični opis, zahvaljujući estetskim operacijama. Mnoge od njih ne žele da priznaju da su bilo šta radile na sebi, dok ima i onih koje otvoreno govore o svojim intervencijama.

Veštačke grudi se, uglavnom, lako prepoznaju tim pre što su na estradi "na ceni" ogromni implanti. Tako su silikone ugradili Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Stoja Novaković, Dragica Radosavljević Cakana, kao i Tina Ivanović, Mina Kostić, Jelena Kostov, Aleksandra Prijović, Tea Tairović, Anastasija Ražnatović i mnoge druge. Neke od njih su morale i da izvrše korekcije, jer su zbog velikih grudi dobile bolove u leđima - implanti su bili preteški za kičmu i njihovu konstituciju.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Druga stvar oko koje najčešće nema spora je korekcija nosa - kukast nos je imala Jelena Karleuša koja je dugo "odbijala" da ga operiše i kao da je insistirala da napravi karijeru "uprkos" nepravilnom profilu. Na kraju je ipak odlučila se da ga koriguje, a druge pevačice obično povežu takvu estetsku intervenciju sa rešavanjem problema devijacije. Tako su nos operisale Milica Todorović, kao i Emina Jahović, Dragana Mirković, Andreana Čekić, Maja Berović i Marina Visković.

Milica Todorović
foto: Printscreen/instagram

Što se tiče zadnjice, o ovim implantima dive izbegavaju da govore. Jednom je Jelena Karleuša dala ishitren odgovor na pitanje "kad planira dijetu" u emisiji Zvezde Granda, pa je odbrusila "Nisam luda da idem na dijetu, ova zadnjica vredi hiljade evra". Za Cecu Ražnatović se veruje da je ugradila implante, ali ona o tome ne priča.

Maja Berović
foto: Printscreen Youtube/ Printscreen Instagram

Reklo bi se da zvezde ipak ne žele da potpuno demistifikuju svoju lepotu i izgled na sceni pa tako ne otkrivaju sve do detalja. Aleksandra Prijović ne komentariše kako je dobila pravilnije crte lica otkako je karijera krenula uzlaznom putanjom, Aleksandra Mladenović je mnoge elemente svog izgleda objasnila rečima da se "naglo ugojila", a Karleuša više nema nisko čelo zbog kojeg joj je Dragan Stojković Bosanac više puta uputio komentare u šou programu "Zvezde Granda".

Lažne trepavice, lažna kosa, lažni nokti, "lažne" plave oči pomoću sočiva u boji, usne punjene hijaluronom i veštački zubi - to se sve, već odavno, podrazumeva.

(Stil/ Lepa i Srećna)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs