5 FATALNIH PEVAČICA KOJE SU PROMENILE LIČNI OPIS: Danas izgledaju bolje nego pre 10 godina, a evo šta su radile na sebi

Izdvojili smo top 5 pevačica koje su promenile lični opis i izgledaju bolje nego pre 10 godina.

Celebrities
5 FATALNIH PEVAČICA KOJE SU PROMENILE LIČNI OPIS: Danas izgledaju bolje nego pre 10 godina, a evo šta su radile na sebi
Foto: Printscreen Youtube/ Printscreen Instagram

Poznato je da javni posao zahteva konstantne promene, kao i ulaganje u fizički izgled. Mnoge javne ličnosti s godinama sve bolje izgledaju, a nije tajna da su se neke podvrgle estetskim operacijama.

Donosimo vam listu naših dama koje s godinama izgledaju sve lepše, a koje su na sebi imale određene estetkse intervencije.

1. Maja Berović

Maja Berović
foto: Printscreen Youtube/ Maya Berovic

Maja Berović je jedna od onih koja je u prošlosti izgledala nešto drugačije. Osim što je menjala boju kose, izvršila je i određene korekcije na licu. Ipak, daleko od toga da je i bez istih bila manje lepa. Iako se dosta toga promenilo u toku godina, ono po čemu bi je uvek svi prepoznali jesu njene oči, kako su pislai fanovi pevačice.

- Zapravo, od kada sam operisala nos, nije mi palo ništa drugo na pamet. Usne i grudi. To je to, za sada. To (botoks i hijaluron) nisam radila, ali ne znači da neću kada za to dođe vreme. Još sam mlada - rekla je pevačica za Alo.

Često su se u medijima komentarisale i neke starije Majine fotografije, na kojima je izgleda potpuno drugačije, a evo šta je ona rekla na to.

Maja Berović
foto: Printscreen Instaragm / mayaberovicofficial

- Imala sam i 15 kilograma manje nego sada... (smeh) Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. Naravno, svi mi imamo momente kada ispadnemo loše, ali generalno, to je bila jedna mladost i to sam bila ja. Kad sam se prvi put pojavila, imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva... Kada sa ove distance pogledam, jeste mi smešno i čudno, ali nemam osećanje sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voleti - kaže pevačica.

2. Emina Jahović

Kako je i sama izjavila jednom prilikom fizički izgled joj je jako važan, a zahvaljujući svim estetskim poduhvatima pevačica sada izgleda 10 godina mlađe. Kako prenose mediji, potrošila je navodno 15.000 evra.

Emina Jahović
foto: printscreen/instagram

- Svaka žena želi da izgleda lepo, ja sam pored mame imala primer da treba da negujem telo, lice, ali i dušu. Posao mi je takav da na sceni moram da izgledam lepo, mada privatno volim da šetam bez šminke i budem opuštena - rekla je Emina.

Pevačica puno ulaže u svoj izgled, a za njeno telo zaslužni su treninzi i ishrana

3. Jasna Milenković Jami

Jami
foto: Kurir / Dragan Kadić

Poznata folk pevačica Jasna Milenković Jami oduvek je važila za lepu ženu. Od samog početka svoje karijere je u žiži interesovanja, a poslednjih godina se na njen račun nižu brojni negativni komentari. Ljudi komentarišu njene estetske korekcije i govore da se potpuno transformisala.

Kako saznajemo, pevačica je odradila fejslifting, zbog čega na njenom licu nema nijedne bore, u čelo je ubrizgala botoks, a pozabavila se i jagodicama. Uklonila je i ožiljak koji je imala na licu i koji je od početka karijere pokušavala da prekrije kosom.

4. Dijana Janković - Didi Džej

Pevačica je znatno promenila svoj izgled, gotovo da ne liči na sebe, a mnogi veruju da je odradila niz hiruških intervencija.

Ipak, Didi je to oštro demantovala, tvrdeći da nema nijednu estetsku korekciju.

5. Marina Visković

Marina Visković
foto: Printscreen Youtube / PinkStar871

Marina važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a u svoj izgled mnogo je uloagala.

Kako je sama priznala, uradila je dosta estetskih intervencija da bi postigla današnji izgled.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs