KADA GOD SE ONA POJAVI NA CRVENOM TEPIHU, SVE STANE OD LEPOTE: Zendeja nastavlja da niže modne uspehe, nema joj RAVNE

Kada god se Zendeja pojavi na crvenom tepihu, svi pogledi bivaju uprti samo u nju. Glumica nastavlja da niže uspehe, ovog puta na premijeri njenog novog filma u kom glumi.

Moda
13:16h
KADA GOD SE ONA POJAVI NA CRVENOM TEPIHU, SVE STANE OD LEPOTE: Zendeja nastavlja da niže modne uspehe, nema joj RAVNE
Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Zendeja se od jedne tihe devojčice koja se snimala za Jutjub, pretovrila u moćnu glumačku divu koja kako na filmskom platnu, tako i na crvenom tepihu, očarava svojim izgledom i sposobnošću.

Njen stilista kog poznaje od malih nogu Lo Rouč, zaslužan je za njene stajlinge i čini se da u prste poznaje svaki deo njenog tela, tako da zna šta bi glumici savršeno stajalo, a šta ne. Iskreni da budemo, ne postoji nešto što ovoj mladoj dami od 27 godina ne stoji dobro. Bukvalno svaku kombinaciju iznese da velikom dozom glamura, sofisticiranosti i smelosti.

Zendeja je još jednom potvrdila svoju titulu jedne od najlepših glumica Holivuda i nastavlja da sa svojim stilistom niže uspehe u odevanju.

Zendeja
foto: Cat Morley/SOPA Images/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovog puta Zendeja se pojavila u savršenoj kombinaciji na premijeri filma u kom glumi pod nazivom "Challengers" na londonskom Lester skveru noseći idealnu haljinu.

Kao pobornica metod odevanja(odevanje koje treba da evocira filmske likove ili sam film), Zendeja je odabrala Tom Braun blistavo belu haljinu ukrašenoj izvezenim teniskim reketima i sa urednom mašnom. U filmu se sve okreće oko tenisa, tako da je ovaj odabril lepo nalegao na sve u vezi sa filmom.

Njena Tom Braun haljina imala je slatku kragnu i dugmad na prednjoj strani, kao i plisiranu suknju sa crvenim, belim i plavim prugastim rubom, napravljenu od mreže kao referencu na tenisku mrežu.

Zendeja
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zendaja je odisala seksipilom u dizajnu koji je grlio figuru, koji je bio potpuno otvoren na leđima i smeli visok prorez koji je isticao njene zategnute noge.

Takođe je odabrala i par belih visokih potpetica i dodala dijamantske minđuše i odgovarajuću narukvicu koja je upotpunila ceo izgled.

Zvezda je isplela kosu u urednu pletenicu, pričvršćenu belom satenskom mašnom i upotpunila svoj zapanjujući izgled klasičnim crvenim ružom za usne, sa efektom sjaja za dozu glamura(koji ionako već ima).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs