ŠTA TO OVA ŽENA IMA NA NOGAMA? Bjanka ponovo šokira stajlingom, ali očigledno postaje očajna jer kopira njegovu BIVŠU

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Censori PONOVO šokira izgledom, ali ovoga puta i kopira njegovu bivšu Kim Kardašijan

Moda
ŠTA TO OVA ŽENA IMA NA NOGAMA? Bjanka ponovo šokira stajlingom, ali očigledno postaje očajna jer kopira njegovu BIVŠU
Foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navikli smo već da nas supruga Kanjea Vesta, Bjanka Censori najblaže rečeno, iznenađuje svojim izgledom, međutim sada je iskoristila njegovu bivšu ženu, Kim Kardašijan kao svoju stilsku inspiraciju i izabrala belu haljinu koja pokriva intimne delove tek toliko da malo ostavi mašti na volju, ali neodoljivo potseća na onu koju je starleta nosila pre nekoliko godina..

Bianka i reper prisustvovali su rođendanskoj zabavi Ti Dolla $igna u Zapadnom Holivudu, kada se arhitektica pojavila u goloj beloj mini haljini sa izraženim ramenima, čiji dekolte se spušta niz njen pupak.

Bjanka Censori
foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim je nosila skoro identičan stajling na proslavi svog 34. rođendana pre 10 godina, samo nekoliko meseci nakon što se udala za Kanjea u martu 2014.

Prošlo je 10 godina, a Kanje je izašao sa svojom novom suprugom Bjankom u haljini koja neodoljivo potseća na Kardašijenkinu.

Kim Kardašijan
foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Reper je uskladio svoj stajling sa ženom i nosio je belu majicu i pantalone u istoj boji, a sve to je iskombinovao sa parom tamnosmeđih čizama, dok je njegova lepša polovina imala nešto veoma čudno na svojim stopalima.

Naime ona je nosila crne štikle koje izgledaju kao da su selotejpom zalepljene za njene noge. Ali zaista, da li nas išta više može šokirati kada je stajling ovog para u pitanju?

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs