POZNATE LIČNOSTI ODLAŽU CRNE TORBE I RADIJE BIRAJU U BOJI: Neophodno je znati da uklapate, a ove DIVE vam pokazuju kako

Zaokružili smo neke šarene torbice inspirisane izgledima slavnih ličnosti, kako biste dobili uvid u to kako da na najbolji način uklopite boje u svoj izgled.

Moda
POZNATE LIČNOSTI ODLAŽU CRNE TORBE I RADIJE BIRAJU U BOJI: Neophodno je znati da uklapate, a ove DIVE vam pokazuju kako
Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šarene torbe dobijaju sada svoje mesto na modnom pijedestalu, dok poznate ličnosti poput Dženifer Lorens, Dženifer Lopez i Hajdi Klum odbacuju crne i braon tašne radi vibrantnog izgleda, koji je ispunjen sofisticiranim sjajem.

TV ličnost Hajdi Klum, je uparila crvenu torbu sa ručkom na gornoj strani, sa pozlaćenim kaiševima i krajevima, kao i sa odgovarajućom kožnom jaknom za monohromatsku atmosferu.

Dženifer Lopez je takođe uskladila svoju azurno-plavu dizajnersku torbu tako da se slaže sa sa njenim potpeticama.

Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svetla torba je suštinski prolećni must-have, jer trenutno dodaje dašak boje svakoj odeći bez promene bilo čega drugog u vašem izgledu. Bilo koja boja ide, ali ako niste sigurni sa čime da krenete, primetili smo da crvena postaje ključna boja sezone, pogotovo bordo, koju je popularizovao Sabato De Sarno, kreativni direktor Gučija.

Hajdi Klum
foto: gotpap / StarMax / Profimedia

Dženifer, ali ovog puta Lorens, odabrala je žutu torbu koju je uparila sa bojom Vans patika. Tote torbom je pokazala kako ležerni izgled može biti elegantan. Low-high izgled uparivanja skupih elemenata sa jeftinim, naravno da je poželjno činti, jer predstavlja odraz vaše moći kombinovanja i stila.

Dženifer Lorens
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako idete manirom tamnih valera i minimalizma, smatramo da je vreme da se osmelite i pokušate da probate nešto odvažnije. Ne moraju biti drečave boje, dovoljno je iskoristiti nijansu koja bi se svrstala u topli spektar. Kada to budete uradili, videćete magiju koje su u stanju da ostave, a savršeno umeju da vas učine da izgledate kao modni profesionalac, time što razbijate dosadni minimalistički izgled i bivate sofisticirani savršenim spojem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs