NAJELEGANTNIJI TURISTIČKI VODIČ NA ZADATKU: Ana Ivanović pokazivala Beograd Bastijanu u DIVNOJ kombinaciji za šetnju

Bivša šampionka Rolan Garosa, svom suprugu Bastijanu Švajnštajgeru, pokazivala je predivni Kalemegdan u stilu turističkog vodiča i moramo reći: ovo je divno!

Moda
NAJELEGANTNIJI TURISTIČKI VODIČ NA ZADATKU: Ana Ivanović pokazivala Beograd Bastijanu u DIVNOJ kombinaciji za šetnju
Foto: Printskrin@anaivanovic/Facebook

Ana Ivanović je sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, doputovala u Beograd! Glavna naslovnica koja odjekuje srpskom prestonicom da je Ana sa Bastijanom doputovla jeste u prvom planu, ali ništa manje nije ni njena kombinacija koju je odabrala za šetnju Kalemegdanom.

Bivša teniserka je odlučila da svom suprugu pokaže Beograd, a gde bi to najbolje uradila ako ne sa Kalemegdana. Da bi utpunila doživljaj svom suprugu i što bolje ga uvukla u materiju, Ana Ivanović je odlučila da posegne za šik interpretaciju stila turiste.

Ona je odabrala klasičnu tamno-zelenu majicu sa farmerkama visokog struka i širim nogavicama. Za obuću je odabrala bele patike sa džombastim đonom brenda Najki i kožni kaiš sa istaknutim pozlaćenim logoom brenda Viktorija Bekam.

Ona je odabrala i torbu u boji sezone: senf-žutu, koja se istakla na Milanskoj nedelji mode jesen/zima 24-25, posebno kolekcijom Sabata de Sarna za Guči.

Srebrni sat sa detaljem sa unutrašnje strane kućišta u akvamarin boji dodatno je podigao izgleda na viši nivo, a svom ležernom izdanju turističkog vodiča, odabrala je kačket Njujork Jenkisa.

Ana Ivanović i njen suprug su kasnije odlučili da napuste užurbanu gradsku sredinu i upute se van urbanog okruženja. Oni su posetili ranč sa konjima, gde su se zajedno i fotografisali, a Ana je sve to objavila na svom profilu na Fejsbuku.

Nakon toga su seli za sto kako bi zajedno ručali, okruženi zelenilom, sunčevim zracima i dobrom energijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs