Kombinacija Ane Ivanović koja nikada ne može da omane: Poslednji pozdrav letu dajemo uz superšik ležerni izgled

Iako će još malo kraj leta, to ne znači da treba da očajavate. Vreme je da uživate maksimalno u ovim poslednjim danima, a Ana Ivanović ima pravu kombinaciju za to.

Moda
Kombinacija Ane Ivanović koja nikada ne može da omane: Poslednji pozdrav letu dajemo uz superšik ležerni izgled
Foto: Printskrin@anaivanovic/Facebook

Kako se bliži jesen, a sunčani dani polako ustupaju mesto svežim jutrima, Ana Ivanović nam donosi savršen primer kako se oprostiti od leta sa stilom.

Ana je savršeno uklopila maslinastozelenu bluzu sa vezivanjem oko vrata, koja odiše jednostavnošću i ležernošću. Bluza se savršeno slagala s njenim bronzanim tenom, naglašavajući njenu prirodnu lepotu i sjaj.

Bele šorts predstavlja pravi letnji klasik koji je lagan, udoban i nepogrešivo šik. Jednostavnost i čistoća ističu preplanulost njenih nogu i donose neophodan kontrast, čineći celokupan izgled svežim i modernim.

Ana Ivanović uživa na odmoru
Ana Ivanović uživa na odmoru foto: Printskrin@anaivanovic/Facebook

Ana je na nogama odabrala da nosi japanke, koje su idealne za šetnju uz more, a koje ujedno dodaju ležernost i opuštenost celokupnom izgledu.

Uz ovakvu kombinaciju, jasno je da i na samom kraju leta možete izgledati besprekorno. Ana Ivanović pokazuje da sa nekoliko pažljivo odabranih komada možete stvoriti stajling koji odiše lepotom, stilom i lakoćom. Bez obzira na to što nam jesen kuca na vrata, letnji komadi poput ovih, nosiće se još dugo(kako stvari stoje, i u oktrobru).

Spremite se za jesen, ali nemojte da odustajete još uvek od letnje garderobe. Ona će biti prisutna još neko vreme sa nama. Zato pozdravite leto sa stilom, i uživajte još u toplim danima, okupani suncem i njegovim zlatnim nijansama.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs