ANA IVANOVIĆ DEMONSTRIRA BAZIČNI KOMAD ZA SVE PRILIKE: Ovo svaka DAMA treba da ima u svom ormaru

Izdanje u kojem se pojavila Ana Ivanović, pored vanvremenošću, odiše i moćnom svestranošću.

Moda
ANA IVANOVIĆ DEMONSTRIRA BAZIČNI KOMAD ZA SVE PRILIKE: Ovo svaka DAMA treba da ima u svom ormaru
Foto: Printskrin@anaivanovic/Facebook

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović, i njen suprug bivši fudbaler Bastijan Švajnštajger, zajedno su prisustvovali meču između klubova Bajern Minhen i Borusija Dortmund.

Ana Ivanović je na svom Fejsbuk profilu, objavila tri fotografije sa meča u subotu u kom je pobedio klub Borusija Dortmund sa 0-2.

Ana Ivanović je za utakmicu obukla crni top sa delom koji je malo prekrivao, ali i isticao vrat, i koji je došao do izražaja, pored vitke figure bivše teniserke. Ona je top uparila sa braonkastim pantalonama od satena, belim patikama sa zanimljivim đonom i ono najvažnije strukirani crni blejzer sa noč reverima.

Crni blejzer je definitivno komad koji svaka žena treba da ima u svom ormaru, ali i muškarac. Dovoljno klasičan da ćete ga nositi zauvek, a pritom dovoljno versatilan ili svestran, da ga možete ukombinovati sa bilo čime što vam padne na pamet.

Pored svestranosti u pogledu kombinovanja, crni blejzer se ističe i kod svestranosti kada su u pitanju razni događaji. I nije za džabe preporučljiv od strane gotovo svih modnih dizajnera i stilista, crni blejzer zaista možete nositi i na svadbi i na sahrani, i u klubu i u restoranu, i na ludoj rođendanskoj žurci i u mirnoj šetnji parkom ili rekom.

Ako već nemate kod sebe blejzer u crnoj boji, vreme je da sebe konačno častite jednim.

Pored crnog blejzera, Ana Ivanović je od aksesoara odabrala kožni kaiš Viktorija Bekam, šireg izgleda u crnoj boji i sa istaknutim logoom brenda u obliku latiničnog slova B, koji se može naći u iznosu od 250 evra.

Izgled je upotpunila parom dužih zlatnih minđuša, koje su krasile njeno prelepo lice, ali i potvrdile njeno savršeno modno umeće, odano klasici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs