OVO JE GLAVNI KOMAD ZA DAME 40+: Skida godine, čini izgled GRACIOZNIM i savršeno se kombinuje

Glavni komad u predstojećoj sezoni, definitivno će očarati i istaći ženstveni izgled.

Moda
08:54h
OVO JE GLAVNI KOMAD ZA DAME 40+: Skida godine, čini izgled GRACIOZNIM i savršeno se kombinuje
Foto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Verovatno je komad o kom stalno ne razmišljate, a koji je očajnički potreban vašem ormaru.

Dok smo listali Instagram, naleteli smo na manekenku i TV ličnost Krisi Tejgen, koja je govorila o svojoj novoj kolekciji posuđa za kuvanje nazvanu Cravings by Chrissy Teigen.

Krisi je za svoje predstavljanje posuđa, nosila jednostavne farmerke i bluzu ksa najlepšim čipkastim i kratkim puf rukavima.

Poput bajkovite Snežane, ovaj komad učiniće vaš izgled gracioznijim i skinuti godine da vašeg lica. Ujedno je veoma versatilna, tako da je možete lako kombinovati uz ležerne ili formalne kombinacije.

Teško je pogrešiti sa farmerkama i belim gornjim delom, a izgled TV zvezde pokazao je da su čipkasti rukavi lak način da uz minimalan napor poboljšate klasičnu prolećnu uniformu. Osim toga, čipkasti rukavi nude više pokrivanja ruku od majica bez rukava ili bluza bez rukava, a da su i dalje prozračne, što ih čini odličnom opcijom za toplo vreme.

Za malo formalnije izdanje, možete dodati sako preko ramena ili jednostavno obući, uz tašnicu, elegnatni sat i naočare istaknutih dimenzija poput Majlin Klas.

Majlin Klas
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs