SAVRŠENE NAOČARE ZA PROLEĆE: Ovo su 5 IDEALNIH komada koje ZVEZDE ne skidaju, a jedan oblik pristaje SVIM damama

Ukoliko tragate za idealnim naočarima za sunce, donosimo vam izglede kojim se možete inspirsati za vaš savršen odabir.

Moda
SAVRŠENE NAOČARE ZA PROLEĆE: Ovo su 5 IDEALNIH komada koje ZVEZDE ne skidaju, a jedan oblik pristaje SVIM damama
Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I dok nam je proleće zvanično i stiglo, vreme je da vaše sunčane naočare dođu do izražaja više nego tokom hladnih sezona. Usled klimatskih promena, ova kliše rečenica dobija drugačiji značaj, jer postavljamo pitanje šta su uopšte hladne sezone? Zimu imamo bez snega, februar sa po dvadeset i više stepeni, decembar koji je kao u Sakramentu itd.

No, još uvek imamo zvaničnu podelu, tako da ćemo se voditi tom formalnošću. Gde smo beše stali? A da... naočare!

Ukoliko želite nove sunčane naočare, smatramo da je odabir koji smo otkrili, dobar vodič i inspiracija za kupovinu vašeg novog omiljenog para. Bilo da se radi o klasici poput avijatičarki, bilo da su kvadratast ili okrugli, tzv, lenonski okvir, ili futuristički špicevi, pogledajte kako ih zvezde nose.

Naravno, sve zavisi od vašeg oblika glave i stila kako ćete izneti te naočare. Nemojte odmah ići na kartu estetike samih naočara, već neka fokus bude na estetici oblika naočara. No, ako želite da idete na sigurno, znajte da klasičan pilotski ram pristaje svima, sa čime bi se složio i modni dizajner Majkl Kors.

Pogledajte naš odabir za inspiraciju pri kupovini vašeg para koji će vas pratiti u stopu, štititi vas od sunca, a ujedno činiti elegantnim.

PILOTSKE ILI AVIJATIČARKE

Dakota Džonson
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dakota Džonson na ovoj fotografiji pored bivšeg kreativnog direktora Gučija Alesandara Mikelea, nosi pilotske naočare u bordo boji stakala. Kao što smo naveli, definitivno su siguran izbor koji ume da pristaje dobro svima.

Inače za modne fanatike, u modnim krugovima kruže priče da će baš Mikele da se nađe u ulozi novog kreativnog direktora brenda Valentino, nakon izlaska Pjerpaola Pičolija sa te pozicije prošlog petka.

ELIPSOID

Sidni Svini
foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Sidni Svini pokazala je kako nositi ove naočare elipsastog oblika. Budite sigurne da će uz odgovarajuću kombinaciju, vaš izgled biti na višem nivou uz ovaj oblik naočara, i ostaviti uvek pozitivne utiske.

ŽIVOTINJSKI PRINT

Mel Bi
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naočare životinjskog printa za odvažne dame koje su spremne da pokore ulice svojim izgledom od milion dolara. Mel Bi vas podržava u tome. Uparite ih sa bundom ili velikim mantilom i budite prava žena mafijaša(mislimo na trend naravno).

FUTURISTIČKE NAOČARE

Ešli Roberts
foto: MattPapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ešli Roberts kao princeza budućnosti. Metalik-hromirani komadi sada dobijaju primat zahvaljući ovoj zvezdi. Samo za hrabre dame sa stilom koje mogu da iznesu ovaj komad. Uparen sa svetlim komadima poput svetlog džinsa, budućnost je definitivno vaša.

POGLED MAČKE

Tejlor Svift
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mačkasti oblik naočara za sunce idealni je partner Tejlor Svift u izlasku, ali može biti i vama. Pogled koji pružaju je senzualan, privlačan i pun samopouzdanja. Efekat koji će ostaviti na ljude je trajan, a vama će pružiti veliko zadovoljstvo usled savršenog izgleda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs