5 NAJUDOBNIJIH SUKNJI ZA TOPLE PROLEĆNE ŠETNJE: I u gradu i u parku, i sa patikama i sa potpeticom, ovo je SAVRŠEN izbor

Inspirišite se suknjama za udoban, a ujedno elegantan izgled.

Moda
5 NAJUDOBNIJIH SUKNJI ZA TOPLE PROLEĆNE ŠETNJE: I u gradu i u parku, i sa patikama i sa potpeticom, ovo je SAVRŠEN izbor
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Često se žene i devojke okreću stvarima kao što su helanke kako bi poboljšale svoju figuru i dostigle željenu udobnost, ali ako znate kako da pronađete dobru suknju, one mogu biti jednako laskave i udobne. I ne, to ne znači da je to neka formalna suknja koju biste videli u nekoj kancelarijskoj komediji iz osamdesetih ili devedesetih, ili neka provokativna sa kojom bi vam Bjanka Censori pozavidela.

U današnje vreme postoji toliko mnogo ležernih stilova koji ističu vašu figuru ili koji je stanjuju, koji se mogu dobro upariti i sa patikama i potpeticama, i ujedno biti udobne za vaš dan kao da gazite po oblacima.

Ako ste bili u potrazi za suknjom koja se može lepo kombinovati i istovremeno laskati vašoj figuri, na pravom ste mestu. Zaokružili smo 5 da bismo olakšali vašu narednu kupovinu.

Bez obzira da li tražite cvetni print za ležerne prolećne dane ili oštriji stil za izlazak gradom, u nastavku smo pronašli stilove suknji za vas.

MIDI SUKNJA KOJA ISTIČE NOGE

Midi Suknje
foto: Printskrin@merakii_sl/Instagram

MAKSI TEKSAS HALJINA SA VISOKIM STRUKOM

SUKNJA SA CVETNIM MOTIVOM (FLORALS FOR SPRING? GROUNDBREAKING...)

Floralna suknja
foto: Printskrin@petallush.official/Instagram

PLISIRANA ŠIFONSKA SUKNJA

Plisirana Suknja
foto: Printskrin@vogue101__/Instagram

SVILENA SUKNJA NA PREKLOP

Ejmi Dauden
foto: Aaron Parfitt / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs