SIDNI SVINI JE NADA HOLIVUDA U USPONU: Za razliku od drugih DIVA, ona haljine nosi sa većom dozom GLAMURA(i golih grudi)

Sidni Svini ima modni stil vredan pažnje, a haljine koje nosi, iznosi kao prava mlada diva.

Moda
SIDNI SVINI JE NADA HOLIVUDA U USPONU: Za razliku od drugih DIVA, ona haljine nosi sa većom dozom GLAMURA(i golih grudi)
Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Glumica Sidni Svini u poslednje vreme izaziva puno pažnje usled svog filmskog angažmana. No, ovog puta, osvrćemo se na ostvarenja glumice na crvenom tepihu, pre nego na filmskom platnu.

Sidni Svini, glumica je koja ne pravi greške u odevanju. Ona svojim odabirom komada, ume da ostavi sve bez teksta, a nedavna Balman kombinacija je baš to i učinila.

Tokom promocije horor filma ,,Immaculate" u kojem tumači ulogu časne sestre Sesilije, Sidni Svini je nosila upečatljiv potpuno beli top bez grudnjaka, napravljen od cveća od tkanine sa parom ruka omotanih oko njenog struka, koji izgledaju kao da drže buket na stabljikama.

Stilizovala ga je sa parom crnih pantalona širokih nogavica i zadržala jednostavan izgled sa zalizanom kosom i zlatnim minđušama. Na slici su se mogle videti maskote za film u vidu utvare koje su upotpunjavale ceo doživljaj.

Sidni Svini
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sidni Svini je dosad pokazala da je zaista sjajna u odabiru kombinacija za crveni tepih, uspevajući da parira i svojim iskusnim koleginicama, poput Džulije Roberts i Anđeline Džoli.

Dan ranije, Svinijeva je odala počast svojoj omiljenoj romantičnoj komediji, „Venčanje mog najboljeg druga", na dodeli GLAAD medijskih nagrada 2024. u Los Anđelesu, noseći srebrnu Mju Mju haljinu koja je naizgled ličila na haljinu deveruše koju je Džulija Roberts nosila u filmu iz 1997.godine. Svini je haljinu opremila sa skoro 75 hiljade dolara u nakitu.

Sidni Svini
foto: Jeffrey Mayer / Avalon / Profimedia

Prošle nedelje, zvezda serije ,,Euforija", kanalisala je ranu Madonu na premijeri „Immaculate”, noseći nabrane čipkane dokolenice i isticajuću belu haljinu od čipke Ričard Kvin.

Sidni Svini
foto: Rick Kern / Getty images / Profimedia

Svini je ponovo oduševila na after zabavi Oskara 2024. kada je nosila istu haljinu Marka Bauera koju je Anđelina Džoli nosila na ceremoniji pre 20 godina.

Sidni Svini
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Sidni Svini, mlada je nada Holivuda koja preti da dosegne velike visine u glumi, a što se tiče stila, te visine je već dosegla. Kada uporedimo izdanja drugih diva čiju inspiraciju je imala Svini, možemo konstatovati ga izgleda čak i bolje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs