6 NAJLEPŠIH MODNIH KOMBINACIJA JELENE KARLEUŠE KOJIMA JE OČARALA: Momenti kada nas je ostavila bez DAHA

Jelena Karleuša važi za modnu ikonu, a to upravo dokazujemo sledećim kombinacijama u kojima je zablistala od početka godine. Koje ujedno i dekodiramo.

Moda
6 NAJLEPŠIH MODNIH KOMBINACIJA JELENE KARLEUŠE KOJIMA JE OČARALA: Momenti kada nas je ostavila bez DAHA
Foto: Jana Call me J/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pevačica Jelena Karleuša, poznata je po svom stilu koji uvek izaziva pažnju i nikada ne ostavlja ravnodušnim.

Istaknuta po svojim smelim i opulentnim kombinacijama, izvršila je značajan uticaj u oblasti mode i lepote, pomerivši reflektore sveta ka Srbiji, što je nepobitna činjenica, nezavisno od toga kakvo mišljenje imali o njoj. Njen stil karakteriše ekstravagancija, smeli izbori i neustrašiv stav prema pomeranju granica mode i lepote.

U svetu mode koji se neprestano razvija, malo je tako smelih i neustrašivih ikona kao što je srpska senzacija Jelena Karleuša. Poznata po svojim zadivljujućim nastupima, Karleuša je sebi izborila nišu ne samo u muzičkoj industriji, već i kao pionirka u oblasti mode i lepote. Sa svojom sklonošću ka pomeranju granica i stvaranju utisaka, postala je prava ikona stila, očaravajući publiku svojim ekstravagantnim izgledom i neustrašivim ponašanjem.

Stil Jelene Karleuše odlikuje kameleonski pristup, odnosno mogućnost da iznese različite modne stilove olako. No, postoje izdanja koja je posebno odlikuju.

1. MODNI GLAMUR

Karleuša je često viđena kako oblači vrhunske dizajnerske odeće koje odišu glamurom i sofisticiranošću. Ona ima sklonost ka luksuznim tkaninama, zamršenim detaljima i komadima koji privlače pažnju.

2. ODVAŽNOST I AVANGARDNOST

Poznata po svom neustrašivom pristupu modi, Karleuša se ne plaši eksperimentisanja sa smelim i avangardnim izgledom. Često u svoje odevne kombinacije ugrađuje nekonvencionalne siluete, istaknute proporcije i avangardne elemente.

3. EDŽI I PROVOKATIVNO

Karleuša je poznata po svom oštrom i provokativnom stilu. Ona često bira elemente sa senzualnom notom uključujući, kožu, prozirnu tkaninu, lateks i rizične krojeve u svoje odevanje, stvarajući izgled koji je istovremeno provokativan i osnažujući.

4. SVESTRANO I EKLEKTIČNO

Iako se često povezuje sa visokim glamurom i oštrinom, Karleušin stil je takođe raznovrstan i eklektičan. Ona bez napora prelazi između različitih izdanja, od formalno-damskog stila za prijem, do futurističke modne kombinacije za nastup.

5. SOFISTICIRANI AKSESOARI

Aksesoari igraju ključnu ulogu u Karleušinoj modnoj estetici. Svoju odeću često dopunjava ukrasnim nakitom, smelim naočarima za sunce i upadljivom obućom, dodajući dodatni sloj drame svom izgledu.

6. VRLI NOVI SVET (BONUS ŠMINKA)

Često eksperimentiše sa živim bojama, grafičkim ajlajnerima i dramatičnim trepavicama, stvarajući izdanja šminke koja su upečatljiva i privlače pažnju. Takođe, ne možemo, a da ne komentarišemo da je Jelena lično, bila sređivana od strane čuvene mejkap umetnice Pat Mekgrat, povodom revije Guram Vasalije za brend Vetmon za jesen-zimu 2024/25 na Pariskoj nedelji mode.

Jeste to bila šminka za reviju, ali Jelena ima običaj da takav isti stil, primeni i na svojim nastupima, ali i privatno.

Sve u svemu, modni i beauty stil Jelene Karleuše može se opisati kao smeo, glamurozan i avangardan, sa sklonošću pomeranju granica i činjenici da ostavlja utisak. Ona nastavlja da pleni publiku svojim neustrašivim pristupom modi i lepoti, učvršćujući svoj status ikone stila u industriji zabave u Srbiji, a i šire.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs