OVA SRPKINJA JE OSTAVILA BEZ TEKSTA ŽENU KRISTIJANA RONALDA: Dok je ona OČARALA svet, Georgina pored nje bila NEPRIMETNA

Za Jelenu Karleušu ne postoje granice, ona osvaja trenutno ceo modni svet!

Moda
21:36h Autor:
OVA SRPKINJA JE OSTAVILA BEZ TEKSTA ŽENU KRISTIJANA RONALDA: Dok je ona OČARALA svet, Georgina pored nje bila NEPRIMETNA
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Odavno je poznato da je stil Jelene Karleuše inspiracija mnogim damama kada je u pitanju odabir stajlinga, naročito za posebne prilike, a nebrojano puta do sad se desilo da je iskopiraju i velike svetske zvezde! Ali, pevačica je sada nadmašila samu sebe - bila je specijalni gost na Nedelji mode u Parizu i bacila je svet pod noge!

Naime, fatalna plavuša dobila je poziv još pre nekoliko meseci od dizajnera jednog od najprestižnijih modnih brendova Vetements, čije gomade obožavaju da nose Rijana, Sema Smit, Madona, Kanje Vest i mnogi drugi.

Dominirala je pistom, rame uz rame sa najpoznatjim top modelima, a pojavom, harizmom, energijom i stavom ostavila je bez teksta i Georginu Rodrigez, ženu čuvenog fudbalera Kristijana Ronalda. Pored Karleuše, po mišljenju brojnih korisnika društvenih mreža, ova brineta bila je gotovo neprimetna.

Jelena je tako samouvereno hodala bez trunke straha i treme, kao da je rođena za modela, te se čini da je zasenila, čak, i najpoznatije manekenke današnjice poput: Natalie Vodianove, Vini Harlou, Valentina Ferer, koje su, takođe, učestvovale u spektakularnoj reviji brenda kreatora Gurama Gvasalie.

Nisu je čak poremetili ni pogledi iz prvog reda u kojem su sedele Madona, Niki Minaž, Kardi B, Kendal Džener. Blistala je u sivoj majci i donjem delu trenerke zanimljivog kroja, dok je njena plava duga kosa bila savršeno stilizovana.

I ovde se Jelena ne zaustavlja, biće zvezda revije još jednog čuvenog brenda!

Njene slike su se pojavile, čak, i u "Vogu", a to možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs