Da li je ovo savršena kombinacija za žene 40+? Ana Ivanović glasno kaže da i ne prestaje da kida svojim modnim odabirima

Ana Ivanović je tokom šetnje Ženevom, obukla kombinaciju koja savršeno pristaje damama 40 plus. Inspirišite se vanvremenskim izgledom, za vašu novu šetnju gradom.

Moda
11:49h
Da li je ovo savršena kombinacija za žene 40+? Ana Ivanović glasno kaže da i ne prestaje da kida svojim modnim odabirima
Foto: Printskrin@anaivanovic/Facebook

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović, objavila je divnu fotografiju nje sa panoramom Ženeve u pozadini.

Ona je na svom Fejsbuk profilu, objavila post u čijem opisu stoji: "Razglednica iz Švajcarske", sa emotikonom švajcarske zastave i srca. U pitanju je starija fotografija, što je Ana i naglasila u opisu svoje objave.

Na svojoj Fejsbuk objavi, Ana Ivanović je blistala u kežual kombinaciji, koja savršeno pristaje damama 40 plus.

Ona se odlučila za farmerice visokog struka sa zvonastim nogavicama, koje su laskale njenoj visokoj građi. Za gornji deo je odabrala klasičnu crnu košulju, koju je harmonizovala zlatnom ogrlicom na vratu.

Ceo izgled je finiširala jednostavnim crnim naočarima za sunce, a kosu je zavezala u punđu, sa pramenom koji je štrčao napred, za efekat nonšalancije i sofisticiranosti.

Srebrni metalik sat, fino se uklopio kao aksesoar koji podiže izgled na viši nivo.

Uz kombinaciju Ane Ivanović, vaša šetnja gradom može da počne sa stilom i znanjem pravog modnog majstora, koji neguje vanvremenske komade.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs