Tehnika sa rumenilom koju trebaju znati sve žene iznad 40: Rezultat je blistav i besprekoran ten

Ispratite ovu tehniku za blistav i besprekoran izgled. Ključ je u kombinaciji hajlajtera i rumenila.

Nega
10:48h
Tehnika sa rumenilom koju trebaju znati sve žene iznad 40: Rezultat je blistav i besprekoran ten
Foto: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

Ko ne voli jednostavne trikove sa šminkom uz koje će ten delovati sjajnije i sveže? Dodajmo tome i činjenicu da je reč o savetu za šminkanje koji mogu primeniti žene svih dobi stoga je svakako vredan pažnje.

Reč je o tehnici mešanja rumenila i hajlajtera, a rezultat je blistav i besprekoran ten, kao i trenutno osveženje kože u svega nekoliko minuta.

Dakle, u čemu je tajna? Za stvaranje ovog blistavog izgleda potrebna su dva proizvoda – tečno rumenilo i tečni hajlajter, a ključno je da oba budu iste teksture. Najpre je potrebno rumenilo pomešati odnosno izblendati sa hajlajterom i zatim ga naneti na obraze vrhovima prstiju ili četkicom. Na taj način se na koži ne stvaraju linije, već se rumenilo neprimetno stapa s kožom, tenu daje sjaj i prirodan izgled.

Mnoge žene sklone su izbegavati hajlajtere ili šimer kako stare, jer takvi proizvodi često ne izgledaju baš laskavo na zrelijoj koži. No, s ovim trikom rumenilo i hajlajter će izgledati sjajno čak i na zreloj koži, jer se stapaju, samim time lakše nanose i tenu daju blistav finiš.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs