Dženifer Lopez nosi majicu koja u Srbiji može da se pronađe za 500 dinara: Lagana je, ležerna, ističe vitku figuru

Bliži se leto, a majice koje sigurno neće izaći iz mode su krop topovi

Moda
Autor:
Dženifer Lopez nosi majicu koja u Srbiji može da se pronađe za 500 dinara: Lagana je, ležerna, ističe vitku figuru
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Krop-top majice su izuzetno popularne i ovog leta, a to potvrđuju i mnoge poznate ličnosti koje ih rado nose. Jedna od njih je Dženifer Lopez, koja i u svojoj 54. godini ima fantastičnu liniju. Kada istakne struk i otkrije stomak, njen izgled nikako nije neukusan, naprotiv, mnoge devojke joj mogu pozavideti na savršenoj figuri.

Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Krop-top majice nisu samo modni trend već i praktičan odevni komad koji možemo lako nabaviti. U Srbiji, ove majice možemo pronaći već za 500 dinara. Pored toga, jednostavno možemo napraviti krop-top od stare majice dugih rukava. Sve što je potrebno je da odsečemo donji deo majice na željenu dužinu, čime dobijamo novi, moderni komad garderobe.

1 / 3 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ove majice se odlično kombinuju sa farmericama, stvarajući savršen spoj urbanog i ležernog stila. Takođe, super se kombinuju i uz široke lanene pantalone, kao što vidimo na Dženifer.

Međutim, krop-top majice nisu rezervisane samo za farmerice – savršeno idu i uz šorts, pružajući udoban i moderan izgled idealan za tople letnje dane. Bez obzira na to kako ih nosimo, krop-top majice su odličan izbor za one koji žele da istaknu svoju figuru i prate aktuelne modne trendove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs